Επικαιρότητα

Δεν φοβάσαι, απλά είσαι μαλάκας – by Leia Organa Solo

By Leia Organa Solo

June 20, 2015

Οι φοιτητές της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. αποφάσισαν να αποστείλουν επιστολές συμπαράστασης και καταδίκης στον Άνθιμο και τον Μπουτάρη αντίστοιχα. Οι επιστολές αυτές αφορούσαν -τι άλλο- το Thessaloniki Pride που διεξάγεται στη συμπρωτεύουσα από χθες.

  Οι φοιτητές χρησιμοποίησαν, λέει, νομικά, ιστορικά, ιατροδικαστικά και θεολογικά επιχειρήματα.

  Με συγχωρείτε ένα λεπτάκι γιατί έπαθα εξάρθρωση κάτω γνάθου από τα γέλια.

  Ως ιατροδικαστικά επιχειρήματα εννοούνται (ανάμεσα σε άλλα) κάποιες ομοφοβικές παράνοιες που γράφει ο καθηγητής Δ. Ψαρούλης στο βιβλίο “Ιατροδικαστική από τη θεωρία στην πράξη”. Για το εν λόγω βιβλίο έχει γίνει καταγγελία για ομοφοβία από την Good As (You)th από το 2013.

  Αξιότιμοι φοιτητές, σταματήστε να διαβάζετε μαλακίες. Στις 17 Μαΐου του 1990, η ομοφυλοφιλία αφαιρέθηκε από τη λίστα των ψυχικών διαταραχών από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO). Αυτή είναι η αλήθεια Πείτε το και στον καθηγητή σας.

  Στα νομικά δεν θα ανακατευτώ καθότι λίγα γνωρίζω αλλά στους φοιτητές έχω να πω δυο λέξεις. ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ. Για πρώτο βήμα είναι καλό. Με τις υγείες τους.

  Ως ιστορικά αναφέρονται κάποια αποσπάσματα όπου ο Σωκράτης, ο Πλάτωνας και ο Αριστοτέλης καταδικάζουν την ομοφυλοφιλία ως διαταραχή. Οι φοιτητές που σπουδάζουν μια θρησκεία που γαμάει την ιστορία και τη λογική, χρησιμοποιούν αρχαίους Έλληνες για να ισχυριστούν πως η ομοφυλοφιλία δεν είναι φυσιολογική. Τόσα αρχαία αγγεία που απεικονίζουν gang bangs και doggy styles μεταξύ στρατιωτών είναι ψεύτικα. Οι Αρχαίοι είχαν εφεύρει ένα ειδικό photoshop που χρησιμοποιούσαν ώστε να παραποιούν τα έργα τέχνης. Πολύ μπροστά.

  Και φτάνουμε στο -προσωπικά- αγαπημένο. ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. Ας μιλήσουμε λίγο γι’ αυτό. Ας αναλύσουμε τη φράση που δεν βγάζει κανένα απολύτως νόημα.

  Οι φοιτητές ένιωσαν την ανάγκη να βγάλουν τη γλώσσα και να σαλιώσουν για τα καλά την ποδιά (if you know what I mean) του Άνθιμου, κι έτσι χρησιμοποίησαν τα μεγάλα όπλα. Απόστολος Παύλος και Ιωάννης Χρυσόστομος ρίχτηκαν στο γήπεδο έτοιμοι να αποδείξουν πως η ομοφυλοφιλία είναι ανίερη, αφύσικη και φυσικά σατανική.

  Αν κάποιος φοιτητής έχει μακριά μαλλιά να πάει πάραυτα να κουρευτεί καθώς ο Απόστολος Παύλος τονίζει στους Κορίνθιους πως η μακριά κόμμη είναι ντροπή. Φοιτήτριες της Θεολογίας ο Απόστολος Παύλος δεν σας άφησε παραπονεμένες. Πρέπει να καλύψετε τα μαλλιά σας και να ζητήσετε την ΑΔΕΙΑ των αντρών για να μιλήσετε. Πρέπει να διδάσκεστε στη σιωπή και να μην διδάσκετε οι ίδιες. Γιατί ο Παυλίτο δεν σας επιτρέπει να μιλάτε. Και αν κάποιος φοιτητής έχει κοπέλα να τη χωρίσει καθώς ο Χρυσόστομος αναφέρει ξεκάθαρα πως η γυναίκα είναι ένα σκουλήκι και κανένας σόφρων άνδρας δεν θα ζούσε ή θα συναγελαζόταν με μια από δαύτες αν δεν ήταν απολύτως απαραίτητο. Και by “απολύτως απαραίτητο”, όλοι ξέρουμε τι εννοούσε. Σύμφωνα με τη Βίβλο λοιπόν η ομοφυλοφυλία θεωρείτε παρά φύσιν πρακτική. Ενώ το να πηδήξει κάποιος την κόρη του όντας μεθυσμένος είναι ευλογημένο από το Θεό. Λωτ κατεργαράκο μια χαρά σου έκατσε το πιπίνι. Επίσης θεμιτό και ευλογημένο είναι να πετάξεις σε έναν όχλο την κόρη σου για να τη βιάσουν ώστε να μην πειράξουν τους φίλους που φιλοξενείς.

  Ναι, η Βίβλος, λέει ότι η ομοφυλοφιλία είναι αφύσικη και σατανική. Η παιδεραστία, ο φόνος, οιμαζικές δολοφονίες και η αιμομιξία είναι απόλυτα θεμιτά και φυσιολογικά πράγματα.

  Οι επιστολές (https://www.seleo.gr/thessalonikh/178962-kai-foitites-tis-theologikis-kata-tou-gay-pridesti-thessaloniki-epistoli-diamartyrias-se-boutari#.VYFXQ9mKnrf) θα ήταν εντελώς γελοίες αν ήταν γραμμένες από τη λιωμένη γιαγιά μου. Δυστυχώς είναι γραμμένες από ανθρώπους που φοιτούν σε πανεπιστημιακή σχολή.

  Γιατί η Θεολογία θεωρείται επιστήμη είπαμε;