Default Category

Δεν έχεις τσίπα, Τσίπρα – by To Skouliki Tom

By Τhe Τhree Μooges

August 21, 2015

Ανανεωμένος από τις καλοκαιρινές του διακοπές εμφανίστηκε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο χθεσινό διάγγελμά του, όπου ανακοίνωσε πρόωρες εκλογές για το Σεπτέμβρη που θα οδηγήσουν τη χώρα στη Δεύτερη Φορά Αριστερά.

Εμφανώς μαυρισμένος από τον ήλιο των Κυκλάδων, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι οδηγεί τη χώρα σε εκλογές για να πάρει καθαρή εντολή να σκίσει το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης με το οποίο κατέβηκε στις εκλογές του Ιανουαρίου για να σκίσει το μνημόνιο του Σαμαρά και να εφαρμόσει το δικό του που θα σκίσει τον πάτο του ελληνικού λαού για τα καλά.

Ο Αλέξης Τσίπρας ομολόγησε ότι σχεδιάζει να οδηγήσει τη χώρα σε 352 εκλογικές αναμετρήσεις τα επόμενα 10 χρόνια, ώστε το μοντέλο της αριστερής διακυβέρνησης που ονειρεύεται να τελειοποιηθεί και η Ελλάδα να αποτελείται αποκλειστικά από νεοφιλελέδες μαρξιστές.

Ο Πρωθυπουργός είπε ότι χρειάζεται νωπή λαϊκή εντολή γιατί η νωπή λαϊκή εντολή που έλαβε τον Ιανουάριο είχε ημερομηνία λήξης 7 μηνών και μπαγιάτεψε.

Παράλληλα, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι προχωράει σε πρόωρες εκλογές αφενός για να ξεφορτωθεί την Αριστερή Πλατφόρμα και αφετέρου για να μπει στη Βουλή η Ένωση Κεντρώων, ενώ τόνισε ότι δε θα ησυχάσει αν δεν δει τον Βασίλη Λεβέντη πρωθυπουργό, ώστε όλο αυτό το τσίρκο που ζούμε να αποκτήσει επιτέλους τον κλόουν που του αξίζει.

Επιπλέον, ο Πρωθυπουργός παραδέχτηκε ότι είναι υποχρεωμένος να σεβαστεί τους όρους του μνημονίου όπως σεβάστηκε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, οπότε δεν αποκλείεται την επομένη των εκλογών να πάει στις Βρυξέλλες και να τα κάνει όλα πουτάνα.

Μιλώντας αναλυτικότερα για το σχέδιό του μετά τις εκλογές, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι σχεδιάζει να ξανακάνει Υπουργό Οικονομικών τον Γιάνη Βαρουφάκη, να τον στείλει στο Eurogroup, να τον δει ξαφνικά μπροστά του ο Σόιμπλε και να πάθει εγκεφαλικό.

Σε κάποια φάση του διαγγέλματος, ο Πρωθυπουργός ήταν έτοιμος να βάλει τα κλάματα αλλά ρούφηξε τα δάκρυα πάλι μέσα για να μη χαλάσει το μέικ απ από ασβέστη και μπετόν αρμέ που του είχε βάλει η μακιγιέζ.

Κλείνοντας το διάγγελμα, ο Πρωθυπουργός είπε ότι τις πιο όμορφες μέρες δεν τις ζήσαμε ακόμα, οπότε καταλαβαίνουμε ότι η δόση των 23 δις προς την Ελλάδα εκταμιεύτηκε με τη μορφή καθαρής πρέζας.

Σε γενικές γραμμές, ο Αλέξης Τσίπρας ήταν πολύ κακός στο διάγγελμα αλλά ευτυχώς αμέσως μετά έδωσε συνέντευξη Τύπου ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης που έκανε τον Αλέξη Τσίπρα να μοιάζει με πολιτικό επιπέδου Καποδίστρια.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Ο Γιούνκερ είπε ότι οι εκλογές στην Ελλάδα θα μπορούσαν να διευρύνουν την υποστήριξη των πολιτών στο πρόγραμμα στήριξης, ενώ η Μέρκελ θεωρεί την παραίτηση της Κυβέρνησης τμήμα της λύσης, όχι τμήμα της κρίσης. Άντε καλέ που ήταν όλα συνεννοημένα. )

(Ανήθικο δίδαγμα no. 2: Ψέματα, ψέματα μέχρι την τελευταία στιγμή. Παρουσίασε ως επιτεύγματα τη ρύθμιση των 100 δόσεων, η οποία ξέρουμε ότι θα καταργηθεί, και το νομοσχέδιο για τις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες ως κάτι που έχει ήδη προκύψει, ενώ ακόμα δεν έχει ψηφιστεί. Είναι ψεύτης. Σεσημασμένος.)

Τσίπα για όλους στη σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges