Default Category

Δελτίο ειδήσεων ΣΚΑΪ προπαγάνδα – by Leia Organa Solo

By Leia Organa Solo

December 10, 2014

Δελτίο ειδήσεων ΣΚΑΪ: «Οι κάτοικοι των Εξαρχείων κάνουν έκκληση για περισσότερη αστυνόμευση». Συνδεόμαστε αμέσως με την ανταποκρίτριά μας στα Εξάρχεια, Leia Organa Solo, που θα μας δώσει περισσότερες πληροφορίες για το θέμα. Leia.

Ευχαριστώ, Σία. Όπως ακριβώς τα είπες είναι τα πράγματα για τους κατοίκους των Εξαρχείων τις τελευταίες μέρες μετά τα έκτροπα του Σαββάτου. Επίσης ζητούν να δημιουργηθούν τείχη γύρω από την περιοχή με φυλάκια ανά 30 μέτρα και συγκεκριμένα σημεία εισόδου-εξόδου όπου θα πραγματοποιείται έλεγχος με ειδικό μηχάνημα σάρωσης και στιγμιαία ακτινογραφία όποιου θέλει να περάσει.

Οι κάτοικοι, αγανακτισμένοι από την έλλειψη αστυνόμευσης, κάνουν έκκληση στην Κυβέρνηση να μετατρέψει την περιοχή των Εξαρχείων σε κράτος εν κράτει με στρατιωτικό νόμο και τουλάχιστον έναν μπάτσο ανά κάτοικο.

Άμεση ήταν η απάντηση της Αστυνομίας με δημιουργία ειδικής ιπτάμενης μοίρας αποτελούμενης από γενετικά τροποποιημένους χοίρους. Τα αερομεταφερόμενα γουρούνια θα χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Η μεν πρωινή βάρδια θα φέρει λευκά φτερά αντίστοιχης κατασκευής με των περιστεριών και η δε βραδινή, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, θα φέρει φτερά νυχτερίδας και ειδικό εξοπλισμό νυχτερινής όρασης με θερμική κάμερα και υπερήχους ώστε να εντοπίζει τους ιπτάμενους αναρχικούς πριν ακόμα ξεκινήσουν την πτήση.

Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξης Βασίλης Κικίλιας εμφανίζεται ιδιαίτερα ευχαριστημένος και δηλώνει αισιόδοξος ως προς τη λύση του προβλήματος συνεννόησης με τους ιπτάμενους χοίρους καθώς θεωρεί ότι οι άναρθρες κραυγές τους δεν διαφέρουν σε πολλά από τη γλώσσα που χρησιμοποιούν οι μπάτσοι εδάφους-εδάφους.

Οι κάτοικοι της περιοχής των Εξαρχείων έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στην Κυβέρνηση και ετοιμάζουν εθελοντές οι οποίοι θα αναλάβουν να χτίσουν τα τείχη και να καθαρίσουν τα παγκάκια ώστε να μπορεί ελεύθερο το καλλιτεχνικό στερέωμα της χώρας να εκδηλώνει την αγάπη του σε όποιον θέλει όποια μέρα της εβδομάδας επιλέξει.

Μετά από λαϊκή συνέλευση αποφασίστηκε η κεντρική πλατεία των Εξαρχείων να παραχωρηθεί στον Αλαφούζο για να μπορεί να ζει πιο ελεύθερα από ποτέ και να διοικεί το κράτος των Εξαρχείων έχοντας πανοραμική θέα της περιοχής.

Απαίτηση των κατοίκων είναι να βλέπουν και να ακούνε μόνο ΣΚΑΪ και Γιώργο Τράγκα. Εκείνη την ώρα μπορεί να εκπέμπεται αυτόματα σε τηλεοράσεις και ραδιόφωνα το πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και κάποιες επιτυχίες του Μαραβέγια ilegal.

Ο κ. Κικίλιας δήλωσε πως οι απαιτήσεις του λαού είναι διαταγές και οι εργασίες στα Εξάρχεια είναι προγραμματισμένες να ξεκινήσουν μόλις ο κ.Καμίνης ολοκληρώσει το στολισμό της Αθήνας για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.

Από τα Εξάρχεια για το ΣΚΑΪ, Leia Organa Solo

Υ.Γ. Το παραπάνω κείμενο είναι προϊόν φαντασίας. Ή μήπως όχι;

Η σελίδα του μπλογκ μας είναι facebook.com/TheThreeMooges