Default Category

Απεργία απανθρωπιάς – by To Skouliki Tom

By Τhe Τhree Μooges

December 08, 2014

Με τιμές αρχηγού κράτους έγινε δεκτός ο πατέρας του Νίκου Ρωμανού από τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο είχε ντυθεί στα γιορτινά του ειδικά για την περίσταση.

Πιστός στις παραδόσεις της ελληνικής φιλοξενίας, ο Αντώνης Σαμαράς κέρασε τον πατέρα του Ρωμανού κουραμπιέδες και μελομακάρονα, ενώ στη συνέχεια του ζήτησε να βγάλουν αναμνηστικές selfies μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η συνάντηση κράτησε 25 λεπτά, κατά τη διάρκεια των οποίων ο Αντώνης Σαμαράς πήγε 8 φορές τουαλέτα και μίλησε κανά 10λεπτο στο τηλέφωνο με τη γυναίκα του – δείγματα της μεγάλης ευαισθησίας του για το θέμα – ενώ τα 2 λεπτά που απέμειναν παρουσίασε στον πατέρα του Ρωμανού τον προϋπολογισμό του 2015.

Σχολιάζοντας τη στάση του, ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε συγχαρητήρια στον Γιώργο Ρωμανό για την ψυχραιμία που δείχνει όλες αυτές τις μέρες και χαιρέτισε την αυτοσυγκράτησή του να μην μπουκάρει στο Μέγαρο Μαξίμου με το καλάσνικοφ και να τον κάνει σουρωτήρι από τις σφαίρες.

Ο Αντώνης Σαμαράς εξομολογήθηκε στον πατέρα του Ρωμανού ότι σαν γονιός συμμερίζεται την αγωνία για την υγεία του παιδιού του, όμως ως πρωθυπουργός δε μπορεί σε καμία περίπτωση να παρέμβει στη Δικαιοσύνη.

Ο Αντώνης Σαμαράς είπε ότι δε μπορεί να παρεμβαίνει όταν ένας 21χρονος κινδυνεύει να πεθάνει. Μπορεί να παρεμβαίνει μόνο όταν ο δικός του γιος πιάνεται να κάνει σκονάκι στο σχολείο, αφού φρόντισε να απολυθεί η καθηγήτρια που τον έκανε τσακωτό.

Παρών στη συνάντηση ήταν κι ο Υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου ο οποίος υποσχέθηκε ότι αν ο Ρωμανός πεθάνει θα υποβάλλει την παραίτησή του αλλά ο Αντώνης Σαμαράς δεν την έκανε δεκτή, οπότε ο κ. Αθανασίου δεν επέμεινε για να μη φανεί αγενής απέναντι στον Πρωθυπουργό.

Ο κ. Αθανασίου είπε πως ούτε αυτός έχει θεσμικά τη δυνατότητα να παρέμβει στα αρμόδια όργανα αλλά δεν πειράζει, αφού, όπως είπε τις προάλλες, μπορεί να κατέβει ο Θεός και να παρέμβει εκείνος.

Ο κ. Σαμαράς δεσμεύτηκε ενώπιον του πατέρα του Ρωμανού ότι θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να βγει η Ελλάδα από την κρίση, ενώ τόνισε ότι δε θα υπάρξουν νέα μέτρα λιτότητας που μπορεί να επιβαρύνουν περαιτέρω την κατάσταση της υγείας του γιου του.

Όσον αφορά στο θέμα του Νίκου Ρωμανού, ο Πρωθυπουργός δεν έκανε καμία δέσμευση αλλά υποσχέθηκε να του στείλει λουλούδια και ευχές για ταχεία ανάρρωση μαζί με ένα κουτί δίπλες χωρίς σιρόπι για να μην του πέσουν βαριές στο στομάχι.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Αντώνης Σαμαράς συνόδεψε τον πατέρα του Ρωμανού μέχρι την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου, τον χτύπησε φιλικά στην πλάτη και του χάρισε μια εικόνα του Αγίου Νικολάου λέγοντας ότι από δω και πέρα ο Νίκος Ρωμανός βρίσκεται στα έμπιστα χέρια του Θεού.

Σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε, ο Αντώνης Σαμαράς ανακοίνωσε στον πατέρα του Νίκου Ρωμανού ότι αν το παιδί του δε σταματήσει την απεργία πείνας, θα πεθάνει.

Ο Αντώνης Σαμαράς, σαν άλλος Πόντιος Πιλάτος, καταδίκασε σήμερα τον Νίκο Ρωμανό σε θάνατο.

Το αίμα του Νίκου Ρωμανού βρίσκεται ήδη στα χέρια του.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Το πρόσωπο του συντετριμμένου πατέρα του Νίκου Ρωμανού μετά τη συνάντηση τα έλεγε όλα. Ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει καταλάβει ότι το παιδί του κάνει απεργία πείνας, ότι κινδυνεύει να πεθάνει. Ο Αντώνης Σαμαράς κάνει απεργία απανθρωπιάς. Και πρέπει να πληρώσει για αυτό.)

Η σελίδα μας είναι facebook.com/TheThreeMooges