Default Category

Αγιοποιείται κι ο Αντώνης Σαμαράς – by To Skouliki Tom

By Τhe Τhree Μooges

January 15, 2015

Σε αγιοκατάταξη του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά θα προχωρήσει η Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου, σύμφωνα με ρύθμιση η οποία ήταν κρυμμένη μέσα σε ρύθμιση που ήταν κρυμμένη μέσα σε τροπολογία νομοσχεδίου της τελευταίας στιγμής που ψηφίστηκε 5 λεπτά πριν τη διάλυση της Βουλής.

Η ανακήρυξη του Αντώνη Σαμαρά σε Άγιο λαμβάνει χώρα λίγες μέρες μετά την αγιοποίηση του Γέροντα Παΐσιου κι αυτό είναι πολύ λογικό, αφού ο Γέροντας Παΐσιος μιλούσε με σαύρες και πουλιά αλλά δε μπορεί να συναγωνιστεί με τίποτα τον Αντώνη Σαμαρά που έχει κολλητό τον Θεό και τα λένε τακτικά στο skype.

Ο Αντώνης Σαμαράς ανέλαβε πρωθυπουργός τον Ιούνιο του 2012 κι από τότε άρχισε να δέχεται επισκέψεις από χιλιάδες πολίτες στους οποίους μοίραζε υποσχέσεις και προφητείες που δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ, όπως ακριβώς έκανε και ο Γέροντας Παΐσιος.

“Από την 1η Ιανουαρίου του 2015 δε θα υπάρχει Μνημόνιο” έλεγε όταν άρχισε να παρουσιάζει σοβαρότατο πρόβλημα σχιζοφρένειας αλλά δεν έπαιρνε τα φάρμακά του, ούτε δεχόταν να νοσηλευτεί στο Δρομοκαΐτειο ακόμα κι όταν παραδέχτηκε δημοσίως ότι γαμάει το κεφάλι του.

Μπορεί ο Γέροντας Παΐσιος να έγινε γνωστός μέσα από τις εκπομπές του Λιακόπουλου και τις φασιστοεφημερίδες αλλά ας μην ξεχνάμε ότι ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο πιο ακροδεξιός πρωθυπουργός στην ιστορία της Μεταπολίτευσης κι ευθύνεται για την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, οπότε υπερέχει σημαντικά και σε αυτό το κομμάτι.

Οι φασίστες αγαπούν πολύ τον Γέροντα Παΐσιο που έλεγε ότι οι Έλληνες θα ξαναπάρουν την Πόλη – συγκεκριμένα έλεγε ότι θα την πάρουν οι Ρώσοι και θα μας τη χαρίσουν – αλλά η αγάπη τους για τον Γέροντα δε συγκρίνεται με τίποτα με την αγάπη τους προς τον Αντώνη Σαμαρά που λέει ότι πρέπει να ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας από τους λαθρομετανάστες, ότι οι άνεργοι της χώρας είναι όσοι κι αυτοί κι ότι θέλουν να μας πάρουν την ιθαγένεια αλλά ευτυχώς έχτισε τον φράχτη του Έβρου που μας προστατεύει.

Είναι γνωστό ότι ο Γέροντας Παΐσιος τα είχε χαμένα πολύ καιρό πριν πεθάνει, σε αντίθεση με τον Αντώνη Σαμαρά που τα ‘χει τετρακόσια και φωνάζει “Je suis Charlie”, ενώ βγάζει ανακοινώσεις κατά του Λάκη Λαζόπουλου.

Η αγιοποίηση του Αντώνη Σαμαρά θα φέρει πολλές αλλαγές στην καθημερινότητα των Ελλήνων, αφού οι εικόνες από όλα τα δημόσια κτίρια θα κατέβουν και θα αντικατασταθούν με τη φωτογραφία του, ενώ ο ίδιος θα λατρεύεται σε ειδικό ναό που θα ενσωματωθεί στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ “Αγιά Σοφιά” το οποίο θα χτίσει ο κολλητός του Δημήτρης Μελισσανίδης με τα λεφτά μας.

Φυσικά, αυτό δεν ενοχλεί καθόλου μερίδα οπαδών της ΑΕΚ – ακόμα και αριστερών – που όταν πρόκειται για την ομάδα τους χάνουν οποιοδήποτε κριτήριο και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία, προκειμένου να μη βγει ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν τους υπόσχεται γήπεδο.

Το γήπεδο της ΑΕΚ να γίνει κι όλοι οι άλλοι να πάνε να γαμηθούν.

Επιστρέφοντας στο θέμα μας, ο Αντώνης Σαμαράς ευχαρίστησε την Ιερά Σύνοδο που εφάρμοσε το νομοσχέδιο και τον ανακήρυξε Άγιο, ενώ ανακοίνωσε ότι μέχρι τις εκλογές θα αγιοποιηθεί ολόκληρη η Κυβέρνηση, ώστε όποιος δεν ψηφίσει ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία να κατηγορηθεί ως βλάσφημος και να φάει 10 μήνες φυλακή, όπως ο Γέροντας Παστίτσιος.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Όχι ότι θέλω να επέμβω στα εσωτερικά της Εκκλησίας αλλά διαβάζω ότι απαιτούνται 70 χρόνια από το θάνατο κάποιου για να ανακηρυχθεί Άγιος. Το 1994 δεν πέθανε ο Παΐσιος; Προεκλογικό θαύμα!)

Η Αγία Τριάδα του Τρίο Μούτζες βρίσκεται στη σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges