Επικαιρότητα

Αίμα – Τιμή – Real FM

By N.

September 17, 2015

Ανήμερα της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα ο Νίκος Χατζηνικολάου, στο πλαίσιο της ίσης προεκλογικής μεταχείρισης των κομμάτων, συνομίλησε με τον Νίκο Μιχαλολιάκο.

Ακόμα και τυχαίο να ήταν, δεν έχει απολύτως καμιά δικαιολογία. Όφειλε να γνωρίζει ότι μπορεί να άκουγαν σήμερα την εκπομπή του οι συγγενείς του Παύλου, οι φίλοι του και όλοι οι αντιφασίστες της Ελλάδας. Ήταν απλά ντροπή!

Δεν ήταν όμως ούτε καλά διαβασμένος ο εκδότης και αναφέρθηκε μόνο στα φιλοναζιστικά προτάγματα της Χρυσής Αυγής στη διάρκεια της δεκαετίας του ’80.

Τα πρόσφατα δημοσιεύματα, τα βίντεο και τις ομιλίες δεν πρόλαβε ίσως να τα διαβάσει ή να τα ακούσει ο αντικειμενικός κ. Χατζηνικολάου κι έτσι κατάπιε αμάσητα όσα ψέματα του σέρβιρε ο Φίρερ.

Δεν είχε τον χρόνο να πληροφορηθεί ότι τα περισσότερα ευρωπαϊκά κόμματα χαρακτηρίζουν τη Χρυσή Αυγή σαν ένα από τα πλέον επικίνδυνα φαινόμενα στην Ευρώπη. Δεν είχε φροντίσει να διαβάσει το πώς οι ναζιστές στοχοποιούν Έλληνες και αλλοδαπούς. Δεν πρόλαβε να καταλάβει και να αρθρώσει μια λέξη στη ζυγαριά Μιχαλολιάκου μεταξύ του σφαγέα των 6 εκατ. Εβραίων και των κομμουνιστών.

Δεν θυμήθηκε καν τη δολοφονία Λουκμάν από χρυσαυγίτες ούτε τις δολοφονικές επιθέσεις των ταγμάτων εφόδου.

Όλα για την αντικειμενική ενημέρωση!

Α.Ψ.

efsyn.gr