Default Category

Άνθιμος: Ο αυνανισμός είναι θανάσιμο αμάρτημα – by To Skouliki Tom

By Τhe Τhree Μooges

March 20, 2015

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος μιλώντας ξανά στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Τα Καρντάσιανς” που παρακολουθούν κατά κανόνα μόνο κάτι αγάμητες γεροντοκόρες. Το κοινό δηλαδή στο οποίο απευθύνεται ο Άνθιμος.

Ο Μητροπολίτης Άνθιμος υποστήριξε ότι δε μπορούν να υπάρχουν δημόσια πρόσωπα που να ομολογούν με περηφάνεια πως γαμάνε το κεφάλι τους, όπως έκανε ο Αντώνης Σαμαράς τον Ιούλιο του 2014 σε ζωντανή μετάδοση.

“Αν είναι εκλεγμένος από τον λαό, έπρεπε να του το πει ότι γαμάει το κεφάλι του, όταν πήγαινε και ζητούσε την ψήφο του”, συνέχισε ο Μητροπολίτης.

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κατηγόρησε στη συνέντευξή του τον Γιάνη Βαρουφάκη για προκλητική ενδυμασία, επειδή δε φοράει γραβάτα, κι αυτό είναι πολύ λογικό, αφού το σωστό θα ήταν να πηγαίνει στα Eurogroup με ράσα και χρυσαφικά εκατομμυρίων να κρέμονται από το λαιμό του, όπως κάνει το παπαδαριό και δεν ντρέπεται καθόλου.

Σχολιάζοντας το μεταναστευτικό, ο Μητροπολίτης Άνθιμος είπε ότι η Ελλάδα δεν αντέχει άλλους τραγόπαπες και πρέπει να τους στείλει όλους με καράβια στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες για να καταλάβουν ότι τόσα χρόνια είχαν να κάνουν με χριστιανοταλιμπάν που έχουν μείνει στο Μεσαίωνα κι ότι το καλύτερο θα ήταν να μας βομβαρδίσουν για να εξαφανιστούμε από το χάρτη μια και καλή.

Ο ίδιος απέδωσε τις ληστείες και τις δολοφονίες που γίνονται κυρίως σε μετανάστες, αν και παραδέχτηκε ότι οι μεγαλύτεροι ληστές της Ελλάδας είναι πρώτα η Εκκλησία και μετά το Κράτος, που βρίσκονται σε στενή συνεργασία και γελάνε πολύ με όλους εμάς τους καθυστερημένους που συνεχίζουμε και τους πληρώνουμε.

Σε σχόλιο πως θα περίμενε κανείς από τον ίδιο να λέει πως είναι «ανοιχτή η αγκαλιά του να τους δεχτεί όλους», ο Μητροπολίτης Άνθιμος απάντησε ότι είναι τόσο σκατόψυχος που η τελευταία αγκαλιά που έκανε ήταν το προηγούμενο Πάσχα στο παγκάρι της εκκλησίας.

Ερωτηθείς για τη σχέση του με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο Μητροπολίτης Άνθιμος δήλωσε πως «τον συμπαθεί ως άνθρωπο και καμιά φορά τον αφήνει να μπαίνει κάτω από τα ράσα του για να παίξει».

Επίσης, για άλλη μία φορά τάχθηκε κατά του αυνανισμού λέγοντας πως «Για την πίστη μας, αγιογραφικά, είναι θανάσιμο αμάρτημα. Είναι γραμμένο στην Αγία Γραφή, δεν χωράει κουβέντα».

Ωστόσο, ερωτηθείς «Δεν υπάρχουν μαλάκες στην Εκκλησία;», απάντησε πως «Υπάρχουν αλλά δεν το παραδέχονται δημόσια, όπως ο Αντώνης Σαμαράς».

Ο Μητροπολίτης ομολόγησε ότι η Αγία Γραφή είναι γεμάτοι μαλάκες που έκαναν ό,τι τους έλεγε μια φωνή από τον ουρανό, ενώ τόνισε ότι ο μεγαλύτερος μαλάκας είναι ο Θεός που βλέπει κάτι σκοταδιστές σαν αυτόν που κάνουν κουμάντο σε εκατομμύρια λοβοτομημένους και δε ρίχνει φωτιά να τους κάψει όλους μαζί.

«Τους μαλάκες δεν θα τους κρίνω. Θα πω τη γνώμη μου και την ευχή μου και ας κάνουν ό,τι θέλουν. Αλλά να αυνανίζονται μέσα στη δική μου την επαρχία, πνευματικά εννοώ δική μου, αυτό δεν το ανέχομαι. Ας το κάνουν στα κρυφά όπως κάνω εγώ από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εξάλλου, Εκκλησία χωρίς μαλάκες δε θα μπορούσε να υπάρξει.»

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με χαζοχαρούμενες εκπομπές τύπου Τα Καρντάσιανς. Έχω όμως πρόβλημα όταν φιλοξενούν σκοταδιστικές απόψεις όπως αυτές του Άνθιμου. Ξέρουν πολύ καλά τί θα πει. Και δεν τους ενδιαφέρει καθόλου. Άντε και γαμήσου, Γρηγόρη Αρναούτογλου.)

Αυνανιστείτε ελεύθερα στη σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges