μετ
Μετά από 100 ημέρες τα Στρατόπεδα είναι εδώ. Με τις ανθρώπινες ζωές δεν παίζουμε.
ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΩΡΑ.
100 ημέρες κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ: όχι μόνο κανένα στρατόπεδο συγκέντρωσης δεν έκλεισε, όχι μόνο οι συνθήκες των κολαστηρίων δε βελτιώθηκαν, αλλά οι σκούπες της ΕΛ.ΑΣ έστω και με άλλο όνομα συνεχίζονται κανονικά, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης ξανά γεμίζουν (ακόμα και με μετανάστες που είχαν κρατηθεί για 18 μήνες και ξανά συλλαμβάνονται), τα κρατητήρια της Πετρού Ράλλη και των Α.Τ. βράζουν, η έλλειψη των στοιχειωδών αναγκών των χωρίς εγκλήματα και δίκες κρατουμένων στα κελιά της «αριστερής δημοκρατίας» οδηγούν τους απελπισμένους πρόσφυγες και μετανάστες στην απόγνωση και πιθανώς στην αυτοκτονία.

Το ερώτημα, αν και δύσκολο, είναι απλό: τα στρατόπεδα συγκέντρωσης δεν έκλεισαν, εμείς τι κάνουμε;
Καλούμε σε συγκέντρωση έξω από το στρατόπεδο συγκέντρωσης στην Αμυγδαλέζα στις 20 Ιουνίου στη 13.00 μ.μ καθώς για τις ανθρώπινες ζωές δεν υπάρχουν αναβολές και υποσχέσεις.

Στις 20 Ιουνίου είναι η παγκόσμια ημέρα του πρόσφυγα, ενώ παράλληλα με αυτόν το συμβολισμό συμμετέχουμε και στην Ευρωπαϊκή εβδομάδα δράσεων κατά των κέντρων κράτησης που πραγματοποιείται από τις 15 ως τις 21 Ιουνίου. Καλούμε επίσης συλλογικότητες σε όλη την Ελλάδα να συμμετέχουν με δράσεις στις πόλεις τους την ημέρα αυτή. Τα πούλμαν θα αναχωρήσουν από το Αρχαιολογικό Μουσείο στις 11.00 π.μ.
Δήλωση συμμετοχής: στο e-mail:mailto:nodetention@gmail.com, nodetention@gmail.com, και στα τηλέφωνα 2103813928 (4-9μ.μ.), 6947986011 & 6949099170

 
Ανοιχτή Πρωτοβουλία Ενάντια στα Κέντρα Κράτησης

Μοιραστείτε.

Αφήστε ένα σχόλιο