ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Για μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία παραπληροφόρησης από μέσα ενημέρωσης που έχουν οργιωδώς ωφεληθεί από τη χαριστική πολιτική των μνημονιακών περιόδων έκανε λόγο η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αφορμή τον τρόπο μετάδοσης της χθεσινής της παρέμβασης έξω από τη Βουλή.

Αρχικά η Ζ. Κωνσταντοπούλου εξέφρασε τη δυσφορία της όταν οι δημοσιογράφοι τη σταμάτησαν ενώ προσερχόταν σε εκδήλωση του Συνηγόρου του Πολίτη και τη ρώτησαν για το χθεσινό περιστατικό.

Στη συνέχεια, προέβη στην εξής δήλωση:

«Ζήτησα να αποκατασταθεί η εικόνα του Κοινοβουλίου που δεν είναι ένα Κοινοβούλιο εχθρικό προς τους πολίτες, ακόμη κι όταν οι πολίτες διαμαρτύρονται. Θα περίμενα λοιπόν αυτά τα θέματα να είναι που αναδεικνύονται, τα δίκαια αιτήματα, οι προσπάθειες των υπουργών να αντιμετωπίσουν μια κατάσταση που δημιούργησαν τα μνημόνια, και όχι να αποπροσανατολίζεται η συζήτηση και όχι να δημιουργούνται εντυπώσεις με μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία παραπληροφόρησης, την οποία οργανώνουν εκείνα τα μέσα ενημέρωσης τα οποία έχουν επωφεληθεί από μία χαριστική πολιτική των μνημονιακών περιόδων.

Διότι την ώρα που δεν είχαν οι καρκινοπαθείς φάρμακα, την ώρα που δεν υπήρχαν φάρμακα στα νοσοκομεία κάποιοι τηλεοπτικοί σταθμοί δεν πλήρωναν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις. Και θα χαρώ πολύ αν δω ότι αυτό που μόλις τώρα σας παιχτεί στα κεντρικά δελτία ειδήσεων όπως παίζονται σχόλια παραπληροφόρησης».

avgi.gr

 

Μοιραστείτε.

Αφήστε ένα σχόλιο