Δεν κατάφερε να εκλεγεί με το Ποτάμι και το ελληνικό κοινοβούλιο δεν θα είναι ποτέ πια το ίδιο. Η προστάτιδα των πλουσίων, αυτή που πίστευε πως οι φτωχοί δεν φταίνε μεν αλλά αποφασίζουν λάθος, η κυρία Λυμπεράκη, δεν θα κοσμεί τη νέα Βουλή. Δυστυχώς. Δεν κατάφερε να επανεκλεγεί.

Η κατακόρυφη πτώση του Ποταμιού, εκτός από το γεγονός πως αποτελούσε το πιο ευχάριστο νέο των εκλογών, της στέρησε την έδρα της. Υπήρξε μία παγκόσμια κινητοποίηση του πολιτικού κόσμου, μέχρι και θέση στη Βουλή των Λόρδων της πρότειναν, αλλά η ίδια (την) αρνήθηκε. Ήθελε να παραμείνει μάχιμη στην πρώτη γραμμή, να παλεύει για την επίλυση των προβλημάτων (που έχουν οι φτωχοί και όχι οι πλούσιοι φυσικά).

Τουλάχιστον εκλέχθηκε ο Γρηγόρης Ψαριανός, ένας ογκόλιθος της πολιτικής. Έτσι, ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν θα είναι μόνος. Αν και η χαρά μας μετριάζεται αφού θα λείψει κι ένας ακόμα από το Ποτάμι: ο Νίκος Ορφανός. Ούτε αυτός βγήκε. Τουλάχιστον πρόλαβε να τραβήξει κάποιες σέλφι μέσα στο κοινοβούλιο να έχει να τις δείχνει. Δεν θυμάμαι να έκανε κάτι άλλο.

Όλοι αυτοί ήταν βουλευτές του Ποταμιού! Απίστευτο. Ευτυχώς που στερεύει το Ποτάμι και θα μας μείνει ως μία κακή ανάμνηση, μόνο. Ένας άσχημος εφιάλτης. Ξυπνήσαμε.

efsyn.gr

Μοιραστείτε.

1 Σχόλιο

  1. Max στις

    Η γνωστή φιλελεύθερη με τον fixed μισθό από κρατικό πανεπιστήμιο? Δεν θα ξαναπληρώσω τους φόρους μου από την στενοχώρια. Γύρνα πίσω Αντιγόνη. Τι θα κάνει η αγορά χωρίς εσένα?

Αφήστε ένα σχόλιο