ΥΠΟΘΕΣΗ ΗΡΙΑΝΝΑΣ Β.Λ :”Ανθρώπινα δικαιώματα και DNA στην ποινική δίκη /ο ρόλος των ΜΜΕ ”

2

ΥΠΟΘΕΣΗ ΗΡΙΑΝΝΑΣ Β.Λ :”Ανθρώπινα δικαιώματα και DNA στην ποινική δίκη /ο ρόλος των ΜΜΕ ”

Γιατί εμείς επιλέγουμε με ποιους θα ζήσουμε

Tην Τετάρτη 12η Ιουλίου, ώρα 18:30 στην κεντρική αίθουσα της ΟΤΟΕ στον 4ο όροφο, Βησσαρίωνος 9, θα πραγματοποιηθεί επιστημονική εκδήλωση με αφορμή τη δίκη της Ηριάννας Β. Λ. με θέμα ”Ανθρώπινα δικαιωματα και DNA στην ποινική δίκη /ο ρόλος των ΜΜΕ ”

Ομιλητές :

 

Ποινικό Δίκαιο:Θεόδωρος Μαντάς, ποινικολόγος, συνήγορος υπεράσπισης.

Ανθρώπινα Δικαιώματα: Κλειώ Παπαπαντολέων, δικηγόρος και Πρόεδρος της “Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου”.

ΜΜΕ: Άρης Χατζηστεφάνου, δημοσιογράφος και συγγραφέας.

DNA/ Ιατροδικαστική.: Γρηγόρης Λέων, Ιατροδικαστής Πραγματογνώμων – Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Ελλάδα – Forensic Pathology Fellow Φλόριντα ΗΠΑ – Πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας

Παρέμβαση για το DNA/ΒΙΟΛΟΓΙΑ : Δόκτωρ Φιτσιάλος Γεώργιος, Διδάκτωρ Γενετικής και Μοριακής Βιολογίας του Πανεπιστημίου της Nice Sophia Antipolis στη Γαλλία.

Συντονισμός :Παρέντη Μαρία, αρχισυντάκτρια του περιοδικού Νόστιμον ήμαρ, δικηγόρος, υποψήφια διδάκτωρ εγκληματολογίας .

Διοργάνωση : Νόστιμον ήμαρ.

 

Μετά το πέρας των ομιλιών θα υπάρξουν ερωτήσεις από το κοινό.

Σχετικά Με Το Συντάκτη

N.

2 Comments

  1. Σε μια χώρα προτεκτοράτο όπου ο Άρειος Πάγος αποφασίζει ότι η μη καταβολή δεδουλευμένων δεν συνιστά βλαπτική μεταβολή των όρων εργασίας, όπου η δικαιοσύνη δεν θα βρεί κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο για για τους υπεύθυνους των 2 τόνων ηρωίνης, όπου η δικαιοσύνη θεωρεί συνταγματικό τις περικοπές μισθών και συντάξεων εκτός από τους δικούς της, όπου η δικαιοσύνη μετά από 7 χρόνια δεν έχει οδηγήσει στα έδρανα κατηγορούμενων τους υπεύθυνους της χρεωκοπίας οι μόνοι αθώοι είναι ο Θεοφίλου και η Ηριάννα.

  2. Μαργαρίτα Μανούσου on

    Πολύ ενδιαφέρον, θα προσπαθήσω να πάω, πρέπει να βγάλουμε τους τοίχους από τα αυτιά μας και να ξαναμάθουμε να σκεπτόμαστε ελεύθερα και δημιουργικά.

Αφήστε Ένα Σχόλιο

seven + eleven =

Simple Share Buttons