Βίντεο – σοκ με διαλόγους Χρυσαυγιτών: “Ό,τι κινείται σφάζεται”

0

giannis lagos1443775313

Η δίκη διεκόπη γιατί δεν υπάρχουν τα μέσα να προβληθούν στοιχεία της δικογραφίας που όπως υποστηρίζει η Πολιτική Αγωγή δείχνουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση

Ένα βίντεο το οποίο θέλησε να δείξει η Πολιτική Αγωγή στη δίκη της Χρυσής Αυγής, ήταν η αφορμή για να διακοπεί η δίκη. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, το βίντεο αποδεικνύει ότι δίνονται εντολές στα μέλη της Χρυσής Αυγής για να πραγματοποιούν τις επιθέσεις τους.

Αυτό, σύμφωνα με τους δικηγόρους θα είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να αποδείξουν ότι η λειτουργία της Χρυσής Αυγής είναι λειτουργία εγκληματικής Οργάνωσης.

Τα μέσα για να προβληθεί το βίντεο (ένας προτζέκτορας) δεν υπήρχαν στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Κορυδαλλού όπου διεξάγεται η δίκη και η Πρόεδρος αποφάσισε την διακοπή της. Η συνέχεια στην κατάθεση της Μάγδας Φύσσα θα γίνει την Τρίτη 6 Οκτωβρίου στις 09:00 και μέχρι τότε το δικαστήριο θα έχει αποφασίσει αν θα τοποθετηθεί ο προτζέκτορας τον οποίο επανηλειμμένα έχει ζητήσει η Πολιτική Αγωγή.

thepressproject.gr

Σχετικά Με Το Συντάκτη

N.

Αφήστε Ένα Σχόλιο

one × 5 =

Simple Share Buttons