Τραμπ: Θα χτίσουμε το τείχος στο Μεξικό

1

“Αύριο θα είναι μεγάλη ημέρα για την εθνική ασφάλεια. Μεταξύ άλλων, θα χτίσουμε τείχος”

“Αύριο θα είναι μεγάλη ημέρα για την εθνική ασφάλεια. Μεταξύ άλλων, θα χτίσουμε τείχος”, έγραψε στο twitter ο Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με διαρροές από την Ουάσιγκτον, τα υπόλοιπα μέτρα που θα λάβει ο Τραμπ αφορούν την αναστολή χορήγησης βίζας σε πολίτες συγκεκριμένων χωρών.

Οι αναφορές υποστηρίζουν πως θα πρόκειται για τη Συρία, το Ιράκ, το Ιράν, τη Λιβύη, τη Σομαλία, το Σουδάν και την Υεμένη.

Επιπλέον ο Τραμπ φέρεται να θέλει να περιορίσει την παροχή ασύλου μόνο σε περιπτώσεις μελών θρησκευτικών κοινοτήτων οι οποίες «τελούν υπό διωγμό», μέχρι να καθοριστεί αυστηρότερο πλαίσιο «ελέγχου και διαλογής» των αιτούντων άσυλο.

tvxs.gr

Σχετικά Με Το Συντάκτη

N.

1 Comment

  1. Όταν 8 πλούσιοι κατέχουν πλούτο όσο ο μισός πληθυσμός της γης ήδη το τείχος έχει χτιστεί απλά ο Τραμπ από αόρατο θα τον κάνει ορατό και αν όλοι αναρωτιούνται πως δυνάμωσε η ακροδεξιά ας ρίξουν μια ματιά στην πολιτική των νεοφιλελεύθερων δήθεν δημοκρατών και θα καταλάβουν γιατί εκλέχθηκε ο Τραμπ και γιατί αλωνίζουν οι ακροδεξιοί στην Ευρώπη. Το αυγό του φιδιού ήδη έσπασε και μένει να δουμε πόσους θα καταπιεί, σίγουρα όχι αυτούς που έφεραν τον πλανήτη σ’ αυτή την κατάσταση και τους δισεκατομμυριούχους που επιβιώνουν σε κάθε αλλαγή.

Αφήστε Ένα Σχόλιο

one × two =

Simple Share Buttons