Το Unity Festival ανοίγει τις πόρτες του απόψε

0

Ανυπότακτοι- ες θα νικήσουμε!

Σήμερα το Unity ανοίγει τις πόρτες τους

Το Unity είναι ένα νέο πολιτικό και πολιτιστικό φεστιβάλ που θα λάβει χώρα φέτος για πρώτη φορά. Ευελπιστούμε ότι θα γίνει ένας τόπος συνάντησης με συζητήσεις και μουσικές, για νέους και νέες, εργαζόμενους/-ες, άνεργες και ανέργους, για κινήματα κι ανθρώπους που θέλουν να συζητήσουν, να διασκεδάσουν, να δημιουργήσουν. Αποτελεί μία πρωτοβουλία του κόσμου της Λαϊκής Ενότητας με στόχο να γίνει υπόθεση καθενός και καθεμίας που αναζητά μια συλλογική διέξοδο και έναν άλλο τρόπο να συζητά, να διασκεδάζει, να αγωνίζεται..

Η «Ενότητα» είναι το σύνθημά μας. Ενότητα μεταξύ των λαών, ενότητα όσων πλήττονται από τις κυρίαρχες πολιτικές, ενότητα της Αριστεράς και όλου του κόσμου που παλεύει καθημερινά για μια ζωή με αξιοπρέπεια.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί 7-8 Ιουλίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι. Γενική είσοδος: 5 ευρώ – Για άνεργους: 3 ευρώ. Ακολουθεί το πρόγραμμα των συναυλιών:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ

L’ Entourloop

Αναπνέοντας στους δρόμους από το 1964, ο Sir James και ο King Johnny αποτελούν τις κεντρικές φιγούρες της μυστήριας σύμπραξης των L’ENTOURLOOP. Δίνοντας εξαιρετικούς καρπούς με τη χρήση πικάπ, βινυλίου (Scratchs / Beatmaking / Sampling) και απογειώνοντάς το με επικούς διαλόγους ενός κάποιου σινεμά, οι L’ENTOURLOOP σκάρωσαν με αγάπη μια μουσική δίοδο που συνδέει Κινγκστον, Λονδίνο και Νέα Υόρκη! Αφού τάραξαν τα νερά σε περισσότερες από 300 σκηνές ανά τον κόσμο, οι δύο ακούραστοι πρέσβεις συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν επί σκηνής. Σε ένα άριστο ταίριασμα με τον από Βερμούδες μεριά MC Troy Berkley και τον μαιτρ της τρομπέτας N’Zeng, οι L’ENTOURLOOP μας δίνουν ένα εκλεκτό αποτέλεσμα και γεμάτο – πάνω από το αναμενόμενο – ενέργεια σε κάθε τους εμφάνιση!! Με πολλές συνεργασίες και ρεμίξ ήδη στην τσέπη τους, το πρώτο τους άλμπουμ «Chickens In Your Town» (2015) και τα διάσημα Dreader Than Dread «ft Skarra Mucci» Back in Town «ft Jamalski» Burn Dem Down «ft Capleton»… Επιστρέφουν ξανά το 2017 για να χτυπήσουν πιο δυνατά και να παρουσιάσουν ένα νέο πρότζεκτ πλούσιο σε προσμίξεις, στο οποίο η σύμπραξη ξεδιπλώνει μια ακόμα φορά το «Savoir-Faire» της!
#LNTRLP #LE_SAVOIR_FAIRE

Email / SoundCloud / Facebook / BandCamp / Spotify / Instagram / Mixcloud

 

ΛΑΡΓΚΟ

Οι ΛΑΡΓΚΟ ξεκίνησαν από το 2014, αποτελούν ένα επταμελές σχήμα με έδρα τη Θεσσαλονίκη και παρουσίασαν το πρώτο τους πόνημα το 2016. Χαρακτηριστικό τους είναι ο ηλεκτρικός ήχος με επιρροές από την παράδοση. Ένα κράμα ροκ μουσικής με ποικιλία στους ρυθμούς, πλαισιωμένο από μελωδικές γραμμές ηλεκτρικής κιθάρας, τρομπέτας και ακορντεόν.

Οι ΛΑΡΓΚΟ αποτελούνται από τους:

Κωσταντής Παπακωνσταντίνου: ηλεκτρική κιθάρα, φωνή

Τάσος Κοφοδήμος: ακουστική κιθάρα, φωνή

Παύλος Μέτσιος: Τρομπέτα

Φίλιππος Φασούλας: Κλαρίνο

Μανόλης Σταματιάδης: ακορντεόν, πλήκτρα

Ηλίας Ρότσιας: ηλεκτρικό μπάσο

Κώστας Αναγνώστου: τύμπανα

Email / SoundCloud / Facebook

Γιαβάς Γιαβάς

Ρεμπέτικη κομπανία που ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2014.

Μέλη συγκροτήματος:

Άννα Κούτη // βιολί

Σάββας Τσενόγλου // μπαγλαμάς, φωνή

Σωτήρης Τσιούτας // μπουζούκι, φωνή

Φανή Μπούμπουλη // φωνή, κρουστά

Φίλιππος Μπούρας // κιθάρα

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ

Χαΐνηδες

Εκ της Αστυνομικής Διευθύνσεως :

Με υψηλόν αίσθημα ευθύνης ανακοινώνομεν στους φιλομούσους ακροατάς, τας βασίμους υποψίας μας ότι η ανυπόταχτος ομάς των «ΧΑΪΝΗΔΩΝ» θα επιδράμει προσεχώς εντός της περιοχής τους. Πάσα βοήθεια εις την σύλληψην των ανταμοιφθήσεται δι’ απαλλαγής καταβολής ΕΝΦΙΑ και διοδίων εις τας εθνικάς οδούς. Επισημαίνομεν δε ότι η εν λόγω ληστοσυμμορία παραμένει ασύλληπτος εκ της εποχής που η Νεκρά Θάλασσα ήτο Νοσούσα και αποτελεί τον υπ’ αριθμόν έναν κίνδυνον δια την δημοσίαν ασφάλειαν, μετά το πυρηνικό πρόγραμμα του βορειοκορεάτου ηγέτου Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ο εκτελεστικός βραχίων της σπείρας ,εις την παρούσα φάσιν, αποτελείται από τους:

Αποστολάκην Δημήτριον (λύρα, τραγούδι)

Ζαχαριουδάκην Δημήτριον (ακουστική κιθάρα, τραγούδι)

Κανέλλον Παναγιώτην (τύμπανα)

Μπάκαν Σπυριδούλαν (τραγούδι)

Μπρένταν Δημήτριον (γκάιντα, κλαρίνο, καβάλι, φλογέρα)

Νικόπουλον Μιχαήλ (λαούτο, μαντολίνο, μπουζούκι, τραγούδι)

Νόνην Ιωάννην (μπάσο)

E-mail / Website / Facebook

 

Θραξ Πανκc

Τι σχέση μπορεί να έχουν τα παραδοσιακά κάλαντα της Θράκης με την Πανκ; Κάπως έτσι ξεκίνησαν οι Θράξ Πανκς, όταν ο Σταυρίδης Γιώργος και ο Χαρακοπίδης Βαϊτσης αποφάσισαν να «τα πούνε» από το 2008 και μετά παίζοντας σε γάμους, πανηγύρια, πορείες και σκηνικά μέχρι που σε γιούρτα συνάντησαν τον Πάνο Γκίνη!

Παντού και πουθενά, με μέλι Σταυρίδη, τσίπουρο-μεζέ, και αναμειγνύοντας συστατικά από όλες τις μουσικές και κουλτούρες του κόσμου, παίζουν τη μουσική τους, χωρίς η λέξη Πανκοπανηγυροψυχεδέλεια να φτάνει για να περιγράψει τον ήχο τους. Άλλοτε πολλοί και άλλοτε λίγοι με εργαλεία τους Γκάιντες, Λύρες, Νταούλια και ότι άλλο ή όποιον άλλο βρεθεί και ψήνεται, «καταστρέφουν» οποιαδήποτε εκδήλωση.

Τα μέλη του συγκροτήματος

Γιώργος Σταυρίδης (Νταούλι, Θρακιώτικη Λύρα, Φωνητικά)

Βαΐτσης Χαρακοπίδης (Γκάιντα, Καβάλι, Ζουρνάς, Φωνητικά)

Πάνος Γκίνης (Ηλεκτρική Κιθάρα)

Email / Website / SoundCloud / Facebook / Twitter / YouTube / Bandcamp / Songkick

 

Desert Monks

Οι Desert Monks δημιουργήθηκαν στα τέλη του 2015 στην Αθήνα, σε μια προσπάθεια συγχώνευσης μιας σειράς μουσικών και αισθητικών πτυχών με έναν οικείο αλλά μοναδικό ήχο. Η μουσική τους επικεντρώνεται στο Rock και τα subgenres του, με τη διακριτή παρουσία στοιχείων που προέρχονται από το διαφορετικό ηχητικό και καλλιτεχνικό υπόβαθρο κάθε μέλους.

Μέλη συγκροτήματος:

Ανδρέας Ντρούλιας: Κιθάρα, φωνή

Θάνης Παρασκευόπουλος: Μπάσο, φωνή

Βαγγέλης Μπουγατιώτης: Κιθάρα

Κώστας Αμαργιανιτάκης: Ντραμς

Email / Website / SoundCloud / Facebook / YouTube

Στοιχεία Επικοινωνίας Unity:

Τηλ.: 210 3800 067

Fax: 210 3800015

Email: info@unityfest.gr

Site: unityfest.gr

Instagram: https://www.instagram.com/unity_festival

Facebook: https://www.facebook.com/2017.unity

Σχετικά Με Το Συντάκτη

N.

Αφήστε Ένα Σχόλιο

4 × 2 =

Simple Share Buttons