Το τραγούδι της ημέρας: Tom Jones – She’s a Lady

0
tom-jones2
Στις 7 Ιουνίου 1940 γεννιέται στο Treforest της Ουαλίας ένας από τους σπουδαιότερους και πληθωρικότερους Βρετανούς τραγουδιστές, ο Tom Jones.

Από το 1965 και την πρώτη του δισκογραφική απόπειρα μέχρι και σήμερα, ο Tom Jones έχει κυκλοφορήσει 40 studio albums, έχει συμμετάσχει σε περισσότερα από 20 τηλεοπτικά ή κινηματογραφικά soundtracks και έχει κερδίσει 20 βραβεία, μεταξύ άλλων το βραβεία Grammy για καλύτερο πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη το 1965.
Τραγουδούσε από μικρό παιδί σε οικογενειακές συγκεντρώσεις, παίρνοντας αυτοπεποίθηση από το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του, αφού δεν ήταν ποτέ καλός σε κάποιο σπορ ή στα μαθήματα του.
tom-jones
Στα 17 του παντρεύτηκε τον σχολικό του έρωτα και περίμενε μέχρι τα 23 του για να μπει σε κάποιο μουσικό σχήμα και να κυκλοφορήσει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά το 1965, σε ηλικία 25 ετών.
Από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα ο Tom Jones έχει τραγουδήσει τα πάντα. Pop, rock, R&B, show tunes, country, dance, soul music, gospel χωρίς να αλλοιώσει την χαρακτηριστική χροιά και έκφραση της χαρισματικής του φωνής.
shesalady
Μας έχει χαρίσει κλασικά πλέον τραγούδια, όπως τα “It’s Not Unusual”, “What’s New Pussycat”, “Delilah”, “Green, Green Grass of Home”, “She’s a Lady”, “Kiss” και “Sex Bomb”.
Εμείς επιλέγουμε για να του ευχηθούμε το “She’s a lady“, γραμμένο από τον θρυλικό Paul Anka, το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 1971, πουλώντας περισσότερα από 1εκ αντίτυπα!

Σχετικά Με Το Συντάκτη

N.

Αφήστε Ένα Σχόλιο

ten + 10 =

Simple Share Buttons