Το τραγούδι της ημέρας: Jack White – “City Lights”

0
jack-white3
Από τον Γιάννη Μπάκο

Αυτή την εβδομάδα κυκλοφορεί το album “JACK WHITE ACOUSTIC RECORDINGS 1998-2016”, συγκεντρώνοντας 26 ακουστικές εκτελέσεις κομματιών από την πλούσια καριέρα του γεννημένου στο Detroit Αμερικανού rock star.
jack-white
O Jack White αποτελεί μια εμβληματική φιγούρα για την Αμερικάνικη rock σκηνή των τελευταίων 15 ετών, είτε ως solo καλλιτέχνης, είτε ως ο ηγέτης των White Stripes, του σχήματος που έβαλε και πάλι το garage και το blues στα playlist των ραδιοφωνικών σταθμών όλου του πλανήτη, εμπνέοντας δεκάδες μπάντες και νεόκοπους καλλιτέχνες.
Η δουλειά “JACK WHITE ACOUSTIC RECORDINGS 1998-2016” περιλαμβάνει highlights από την πλούσια καριέρα του, άλλα παιγμένα απλά σε ακουστική μορφή, άλλα διασκευασμένα από τον ίδιο και άλλα remixed από αγαπημένους φίλους του Jack White, όπως ο Beck, ο T Bone Bunnet και άλλοι.
jack-white2
Επιλέγουμε ως τραγούδι της ημέρας το “City Lights”, ένα κομμάτι που αρχικά είχα γραφτεί για το 5ο album των White Stripes “Get behind me Satan”, αλλά είχε μείνει στο ράφι μέχρι και πέρσι που συμπεριελήφθη στην συλλογή Third Man’s Record Store Day 2015.

Σχετικά Με Το Συντάκτη

Γιάννης Μπάκος

Ο Γιάννης Μπάκος γεννήθηκε, ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στο Διεθνές Μάρκετινγκ, μα το πάθος του είναι η μουσική. Παλεύει να πείσει τους πάντες πως και η ματαιότης έχει το νόημα της, απλώς βρίσκεται μεταξύ κενού, γνώσης και πληροφορίας.

Αφήστε Ένα Σχόλιο

3 − one =

Simple Share Buttons