Το καινούριο album των Radiohead είναι γεγονός! Δείτε το υπέροχο „Daydreaming“

0

radiohead-1

Κυκλοφορεί σε ψηφιακή μορφή την Κυριακή 8 Μαΐου

Ανακοινώθηκε και επίσημα το καινούριο album των Radiohead, δύο μόλις μέρες πριν τη ψηφιακή κυκλοφορία του, ενώ στη φυσική του μορφή θα βγει στις 17 Ιουνίου από την XL Recordings.

radiohead-2

Τα ξαφνικά νέα συνοδεύτηκαν με την παρουσίαση ενός δεύτερου single, του υπνωτικού „Daydreaming“, με ένα υπέροχο video από τον διάσημο σκηνοθέτη Paul Thomas Anderson.

Ο Τhom Yorke εμφανίζεται να περιπλανιέται αναστατωμένος ώσπου βρίσκει καταφύγιο σε μια σπηλιά. Οι απόκρυφοι ήχοι που βγαίνουν από το στόμα του στο τέλος θα πυροδοτήσουν σίγουρα συζητήσεις και αναλύσεις στο διψασμένο ίντερνετ, το σίγουρο είναι πάντως ότι οι Radiohead έχουν επιστρέψει πιο ανήσυχοι και πολιτικοποιημένοι από εποχής Hail to the Thief του 2003. Οι πλούσιες ενορχηστρώσεις εγχόρδων που πλαισιώνουν και τα 2 singles φανερώνουν μια μουσική κατεύθυνση που όπως όλα δείχνουν θα χαρακτηρίζει το καινούριο τους πολυαναμενόμενο πόνημα

Κωνσταντίνος Βιτσαράς για το Νόστιμον Ήμαρ

Σχετικά Με Το Συντάκτη

Κωνσταντίνος Βιτσαράς

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα όπου και σπούδασε Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών. Η αγάπη του για τη μουσική τον οδήγησε ερασιτεχνικά στην παραγωγή αλλά και την αρθρογραφία. Τρέφεται από beats και σκοτεινά ηχοτόπια ενώ τα τελευταία χρόνια έχει ενσωματωθεί από επιλογή στην πανίδα του Βερολίνου.

Αφήστε Ένα Σχόλιο

twenty + eighteen =

Simple Share Buttons