Το δίκιο νίκησε και στο δρόμο και στο νόμο!

0

O Γιάννης Δημογιάννης, συντάκτης του Νόστιμον ήμαρ, πανηγυρίζει την αθώωση του Κώστα Πελετίδη

Η αθώωση του Κώστα Πελετίδη από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πατρών, ήρθε να επιστεγάσει τη νίκη του δημάρχου απέναντι στο φασισμό και εντός δικαστικής αίθουσας! Στην ακροαματική διαδικασία δεν στοιχειοθετήθηκε η παράβαση καθήκοντος για την οποία κατηγορήθηκε η δημοτική αρχή Πατρέων από το βουλευτή της Χρυσής Αυγής Μ .Αρβανίτη.

Ο λαός βρέθηκε στο πλευρό του Κώστα Πελετίδη και πανηγύρισε τη δικαστική απόφαση. Η εν λόγω δίωξη ήταν καθαρά πολιτική και καθόλου τυχαία. Αφορούσε τους πάντες και η εξέλιξη της υπόθεσης είναι μια νίκη του λαού απέναντι στο φασισμό. Μια νίκη που κερδήθηκε πρώτα στο δρόμο και βασίστηκε στη δράση ενός ανθρώπου που στάθηκε απέναντι στα συμφέροντα και στο σύστημα, ενός ανθρώπου που δε διστάζει να κοιτάξει κατάματα το φασισμό και να προστατεύσει τους πολίτες από τη δράση του.

Η οποιαδήποτε προσπάθεια καπήλευσης της νίκης του Κώστα Πελετίδη από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, είναι παραπάνω από αστεία και αισχρή , καθότι η ίδια η δίωξη του Δημάρχου το 2015 είχε γνωστοποιηθεί στους κυβερνητικούς εκπροσώπους και η συνυπευθυνότητά τους δεν αναιρείται εκ του αποτελέσματος.

*Το φωτογραφικό ρεπορτάζ είναι του Γιάννη Δημογιάννη και το κείμενο της Μαρίας Παρέντη, η νίκη ανήκει στον Λαό και στο Δημαρχό του.

Σχετικά Με Το Συντάκτη

N.

Αφήστε Ένα Σχόλιο

four × 5 =

Simple Share Buttons