Το αφεντικό τρελάθηκε – by To Skouliki Tom

0

1705647Παπαριασμένη από τα δάκρυα του Υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπιρτζή στάλθηκε στη Γερμανία η συμφωνία ΤΑΙΠΕΔ-Fraport για την παραχώρηση 14 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας.

Ο Χρήστος Σπιρτζής ομολόγησε ότι υπέγραψε τη συμφωνία με πολύ πόνο, γιατί δεν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ που έδωσε τα αεροδρόμια με εξευτελιστικούς όρους αλλά η Νέα Δημοκρατία κι αυτό είναι πολύ σωστό, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια απλή κυβέρνηση. Πώς θα μπορούσε να αλλάξει μια συμφωνία που ξεπουλάει τα αεροδρόμια της χώρας;

Επιπλέον, ο Υπουργός Υποδομών έδωσε συγχαρητήρια στον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα διενεργήσει δημοψήφισμα για το θέμα, λέγοντας ότι ο ίδιος θα έκανε πολύ χειρότερα κι αυτό είναι επίσης πολύ λογικό, αφού ο Χρήστος Σπιρτζής είναι ένας ανήμπορος υπουργός κι όχι πανίσχυρος περιφερειάρχης σαν τον Θεόδωρο Γαλιατσάτο που μπορεί να κάνει ό,τι του καπνίσει.

Σύμφωνα με τους υπερασπιστές της συμφωνίας, τα αεροδρόμια βρίσκονται σε πολύ άσχημη κατάσταση, αφού δεν υπάρχουν ούτε κωλόχαρτα στις τουαλέτες, οπότε αντί να δώσουν 1000 ευρώ και να τα πνίξουν στα Softex, αποφάσισαν να τα παραχωρήσουν για ένα κομμάτι ψωμί. Πολύ λογικό αυτό.

Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα αεροδρόμια θα περάσουν στο γερμανικό δημόσιο, όποτε δεν πρόκειται για ιδιωτικοποίηση, αφού θα παραμείνουν σε κρατικά χέρια. Απλά τα κρατικά χέρια δε θα είναι ελληνικά.

Από τη μεριά του, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υποστήριξε ότι η δύσκολη απόφαση παραχώρησης των αεροδρομίων ευθύνεται για το λουμπάγκο που τον έστειλε στο νοσοκομείο αλλά σε συνδυασμό με τις συλλήψεις καστανάδων, καλαμποκάδων και σαλεπιτζήδων θα εξασφαλίσει την ασφαλή έξοδο της Ελλάδας από την κρίση που δεν είναι κρίση γιατί θα κρατήσει για πάντα.

Μάλιστα, μετά την ψήφιση της συμφωνίας για την παραχώρηση των αεροδρομίων θα ακολουθήσει εκείνη του ξεπουλήματος του λιμανιού του Πειραιά αλλά όλα αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά στο face control και τις νέες τιμές του ανακαινισμένου Zonar’s που εξακολουθούν να συγκλονίζουν τους γιδοβοσκούς της αθηναϊκής πρωτεύουσας.

Η τελική μάχη θα δοθεί στην πλατεία Συντάγματος, όπου πυροβολημένες Παπακαλιάτισσες θα μπλοκάρουν μαζικά όσους καθυστερημένους μάς γαμάνε την αισθητική βάζοντας φωτόσπαθα στα προφίλ τους.

Μαζί με το αφεντικό τρελάθηκαν και οι δούλοι.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Για την παραχώρηση των αερδοδρομίων είχα γράψει και πέρσυ: Απογειώνονται οι επενδύσεις.)

Όλοι οι τρελαμένοι κάντε like στη σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges

Σχετικά Με Το Συντάκτη

Τhe Τhree Μooges

Σαν να μην έφταναν στο διαδίκτυο όλης της γης οι κολασμένοι που διατηρούν μπλογκ και γκρινιάζουν επί παντός επιστητού, εμφανιστήκαμε κι εμείς –της Μέσης Γης οι κολασμένοι- για να προσθέσουμε στη ζωή σας και τη μπλογκόσφαιρα ακόμη ένα τέτοιο μπλογκ.

Αφήστε Ένα Σχόλιο

ten − ten =

Simple Share Buttons