Τίτλοι τέλους για το Mega (;)

1

MEGA

Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost.gr, το Mega φαίνεται να περνάει στην ιστορία κηρύσσοντας πτώχευση στο αμέσως επόμενο διάστημα, μέσω των τραπεζών, που έχουν υποθηκευμένα τα δάνειά του.

Στη σημερινή κρίσιμη συνεδρίαση του ΔΣ ο κ. Θεοχάρης Φιλιππόπουλος απέσυρε την πρόταση του για τη σωτηρία του καναλιού και δήλωσε χαρακτηριστικά σύμφωνα με πληροφορίες, «εφόσον όλοι εγκαταλείπετε την προσπάθεια να σωθεί το Mega, αποσύρω κι εγώ την προσπάθεια που έκανα να συμμετάσχω στη διάσωσή του».

Την Παρασκευή η Τηλέτυπος θα βγάλει μια ανακοίνωση στην οποία θα αναφέρεται ότι δεν υφίσταται πλέον η μετοχική σύνθεση Τηλέτυπος. Τούτο σημαίνει ότι οι τράπεζες αναλαμβάνουν τα περαιτέρω δηλαδή να κηρύξουν πτώχευση στο Mega.

newpost.gr

 

Σχετικά Με Το Συντάκτη

N.

1 Comment

  1. Η Ελενα Ακρίτα στέλνει στο διάολο όσους πανηγυρίζουν για το κλείσιμο του Mega. Η Ακρίτα γράφει στα Νέα, τα Νέα ανήκουν στον ΔΟΛ δηλαδή Ψυχάρη, στο MEGA ο ΔΟΛ είναι μέτοχος, το Mega πρόβαλε τις σαπουνόπερες που έγραφε η καλοπληρωμένη Ακρίτα, το MEGA απέκρυπτε ειδήσεις που δεν συνέφεραν τα αφεντικά, το MEGA τρομοκρατούσε τον κόσμο με καταστροφή και πείνα αν δεν ψηφιστούν τα μνημόνια, στο MEGA εργαζόταν η ευρωβουλευτής Σπυράκη που αποκάλυψε ότι την αλήθεια την έκρυψε κάτω από το μαξιλάρι της. Το MEGA παίρνοντας τραπεζικά δάνεια έδινε τεράστιους για τα ελληνικά δεδομένα μισθούς σε προτοκλασάτα στελέχει για να ποδηγετούν την κοινή γνώμη. Με τι λογική και το μέγεθος της αμερικάνικης οικονομίας καθώς και τα εκατομμύρια κοινού η Όπρα έπερεπε να αμοίβεται τουλάχιστον με 1 δισ δολάρια το χρόνο. Στο MEGA κανένας εργαζόμενος δεν διαμαρτυρήθηκε για τα ψέματα που σέρβιραν τον κόσμο Πρετεντέρης, Καψής, Τσίμας, Τρέμη, Σπυράκη, στο MEGA εργαζόμενοι μόνταραν το βίντεο με τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου, στο MEGA εργαζόμενοι μόνταραν και παρουσίασαν το βίντεο με τους ηλικιομένους έξω από τα ΑΤΜ να περιμένουν να πάρουν λεφτά μετά τα capital controls, το βίντεο ήταν από την Αυστραλία όχι εξ αιτίας των capital controls, η Αυστραλία δεν έχει, αλλά εξ αιτίας συντήρησης των ΑΤΜ.Λυπάμε για τους εργαζόμενους που θα χάσουν τη δουλειά τους αλλά ήξεραν σε τι βόθρο δούλευαν. Τώρα την έπιασε της Ακρίτα ο πόνος για τους εργαζόμενους του MEGA και στέλνει στο διάολο όσους χαίρονται για το κλείσιμο του καναλιού. Δεν είμαι κακεντρεχής αλλά χιλιάδες μαγαζιά και επιχερήσεις έκλεισαν, 1,5 εκ. έμειναν στο δρόμο χωρίς να πληρωθούν ούτε καν τα δεδουλευμένα τους. Λοιπόν, και εγώ με τη σειρά μου έχω το δικαίωμα να στείλω στο διάολο την Ακρίτα και τους όμοιούς της. Καιρός είναι πια να μάθει ο κόσμος τι βόθρο έβλεπε και τι κωλοφυλάδες διάβαζε.

Αφήστε Ένα Σχόλιο

5 × four =

Simple Share Buttons