Θάνος Τζήμερος: Ένα προσδιορισμένο ον (Video)

0

1

Ο «άφθαρτος» Τζήμερος, ο άνθρωπος που ισχυρίζεται ότι κομίζει νέα ήθη στην πολιτική ‘’χωρίς πολιτικούς’’ αποκάλεσε ‘’απροσδιόριστο ον’’ την Δέσποινα Κουτσούμπα. Ο ίδιος όμως είναι ένα απολύτως προσδιορισμένο πολιτικό ον.

Είναι εκείνος που αποκαλούσε «εξοχοτάτη» την Άγκελα Μέρκελ σε μια επιστολή – υπόδειγμα δουλοπρέπειας.

Είναι αυτός που σε όποιο πάνελ βρεθεί, ενδυόμενος την στολή του τηλεακτιβιστή της ακροδεξιάς και του κοινωνικού δαρβινισμού, ταυτίζει την αριστερά με τον φασισμό.

Είναι εκείνος, που σαν άλλος εκπρόσωπος τύπου της ΧΑ είχε δηλώσει το 2012 ότι ‘’κάθε μετανάστης που εργάζεται παίρνει μια θέση από τους Έλληνες’’.

Είναι εκείνος που εμμέσως πρότεινε να κάνουμε τη ζωή των μεταναστών δύσκολη ώστε ‘’όταν τηλεφωνούν στα χωριά τους να μην λένε ότι η ζωή στη χώρα μας είναι αρκετά καλύτερη από ό,τι στις πατρίδες τους’’ και έτσι να αποτρέπεται η μεταναστευτική ροή προς την Ελλάδα…

Αυτός είναι ο Τζήμερος. Δεν τον ενόχλησε ο υπόδικος Παναγιώταρος που καθόταν δίπλα του, ούτε οι φασίστες οπαδοί της Χρυσής Αυγής που προκαλούσαν συνεχώς στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Δεν τον ενόχλησαν καθόλου διότι ο ίδιος είναι ένα απολύτως προσδιορισμένο πολιτικό ον. Ένα τοξικό ακροδεξιό διαφημιστικό προιόν.

 

Σχετικά Με Το Συντάκτη

N.

Αφήστε Ένα Σχόλιο

15 + three =

Simple Share Buttons