Τα 3+3 φάουλ της διαφήμισης Σαμαρά -του Θωμά Γιούργα

2

fluoxetine cost target, best site to clomid jokes buy clomid online purchase fluoxetine hcl, fluoxetine lowest price airline tickets. antistachef

Το ακροδεξιό άρωμα του σποτ Σαμαρά… nov 1, 2011 – categories: purchase fluoxetine online australia, fluoxetine medicine, recommended fluoxetine doses, fluoxetine side effects, high quality 

Πέρα από την επιφανειακή γελοιότητα της διαφήμισης Σαμαρά, πάμε να δούμε και κάποια στοιχεία που βρίσκονται στον πυρήνα του μηνύματος:

1. Αυστηρά πατριαρχική κοινωνία: Η πολιτική ευθύνη είναι υπόθεση μόνο των ανδρών (Σαμαράς-αγοράκια-πατέρας Νικόλα)

2. top quality medications. dapoxetine for sale uk . online drugstore, buy dapoxetine with mastercard. Φυλετική ομοιογένεια, εθνική καθαρότητα: Το κοινωνικό ενδιαφέρον εκφράζεται αποκλειστικά από και προς λευκούς Έλληνες σε κάθετη αναντιστοιχία με την σημερινή πραγματικότητα. Οι μετανάστες είναι αποκλεισμένοι από το ”παιχνίδι” και βρίσκονται εκτός ”γηπέδου”.

3. Πατερναλισμός-Αυστηρή ιεραρχία: Η κατήχηση Σαμαρά προς το ακροατήριό του δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Ο μοναδικός συνομιλητής του αποδέχεται πλήρως το κήρυγμα και δέχεται εντολές στην προστακτική για την μεταφορά του. Τα υπόλοιπα παιδάκια οφείλουν να κάθονται σιωπηλά και να μην αντιδρούν.

Bonus σημειολογία:
1. Είναι πιο πιθανό να πετύχεις τον πρωθυπουργό της χώρας τυχαία στο δρόμο παρά μέσα στη Βουλή.

2. Η πρώτη διαπίστωση του Νικόλα περί δυσκολιών του μπαμπά του στρίμωξε τον Σαμαρά περισσότερο από ολόκληρη τη συνέντευξη-διάγγελμα στην ΝΕΡΙΤ.

3. Στη φάση του γκολ ο Νικόλας είναι οφσάιντ.

 

Image credits: Antistachef

Σχετικά Με Το Συντάκτη

thomas

Αθήνα, Εδιμβούργο, Φιλοσοφία, Νόστιμον Ήμαρ.

2 Comments

  1. Pingback: Τα 3+3 φάουλ της διαφήμισης Σαμαρά | Ελεύθερη Λαική Αντιστασιακή Συσπείρωση

  2. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΡΟΥΧΑΣ on

    ΕΕΕΔΩΩΩ ….

    Υ.Γ: Εγώ μικρός έκανα πάνω από 100 γκελάκια … και χωρίς μοντάζ !!

Αφήστε Ένα Σχόλιο

5 × one =

Simple Share Buttons