Συνελήφθη ο Κώστας Βαξεβάνης

2

Μετά από μήνυση της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα, Λίνας Νικολοπούλου

O δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας όπου και συνελήφθη μετά από μήνυση, σχετικά με δημοσιεύματα για ποσά που είχαν δοθεί στην εταιρεία της από το δημόσιο.

Ο Κώστας Βαξεβάνης κρατείται αυτή την ώρα στο αστυνομικό τμήμα της Καλλιθέας και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σημειώνεται ότι οι πρόσφατες δημοσιεύσεις της εφημερίδας οδήγησαν τη Λίνα Νικολοπούλου, σύζυγο Στουρνάρα, να υποβάλλει μήνυση κατά του δημοσιογράφου, με τον τελευταίο να απαντά ότι στόχος είναι να “καλυφθούν στην κοινή γνώμη και τα ευρωπαϊκά όργανα στα οποία είναι υπόλογοι, αλλά και να φοβίσουν”.

Στο κυριακάτικο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο επικεφαλής της ΤτΕ, Γιάννης Στουρνάρας, προχωρούσε σε ομιλίες στα συνέδρια τα οποία οργανώνει η σύζυγός του και χρηματοδοτούν οι φαρμακοβιομηχανίες, εξαιτίας της ιδιότητας του πρώτου.

Η Λίνα Νικολοπούλου με μήνυση που κατέθεσε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας, υποστηρίζει ότι το δημοσίευμα είναι συκοφαντικό και εντάσσεται στις γενικότερες επιθέσεις που δέχεται ο Γιάννης Στουρνάρας. Τελος, ζητά να προχωρήσει η αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος του Κώστα Βαξεβάνη και να συλληφθεί. «Με υποτιμά ως επαγγελματία όταν ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιώ το κύρος του συζύγου μου για να αναλαμβάνω ‘’δουλειές’’. Λέει ότι οργανώνω εκδηλώσεις του “αέρα’” με χορηγίες που λαμβάνω με την ιδιότητα της συζύγου ισχυρού πολιτικού άνδρα» υποστηρίζει μεταξύ αλλων.

Η απάντηση του Κώστα Βαξεβάνη είναι η εξής: “Ο κεντρικός τραπεζίτης Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος εμφανίζεται από τα στοιχεία του Documento να ακολουθεί τον ευτελή δρόμο των «ομιλιών» σε συνέδρια τα οποία οργανώνει η σύζυγός του και χρηματοδοτούν οι φαρμακοβιομηχανίες, χωρίς να σέβεται το θεσμικό του ρόλο ή να κρατά τα προσχήματα, δεν τόλμησε να απαντήσει. Η οικογένεια επέλεξε τη μήνυση και τη βία του αυτοφώρου. Προσπαθούν έτσι να κάνουν δύο πράγματα. Να καλυφθούν στην κοινή γνώμη και τα ευρωπαϊκά όργανα στα οποία είναι υπόλογοι, αλλά και να φοβίσουν. Δεν μπορούν να διανοηθούν πως απλώνονται χέρια πάνω τους και τους ακουμπούν, αυτούς που θεωρούν τον εαυτό τους, μόνιμο φορέα της εξουσίας και τα συμφέροντά τους συμφέροντα της χώρας”.

news247.gr

Σχετικά Με Το Συντάκτη

N.

2 Comments

  1. Επικίνδυνο πράγμα να τα βάλεις με την διεφθαρμένη ελίτ. Βάστα γερά Κώστα και μη μασάς!

  2. ΝΑΝΑ on

    ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΧΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ… ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΡΑ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΖΕΝΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΛΗ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΒΑΞΕΒΑΝΗ… ΤΟΥΣ ΕΧΩΣΑΝ ΜΕΣΑ… ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΕ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ… ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΡΑ ΜΑΣ…

Αφήστε Ένα Σχόλιο

1 − 1 =

Simple Share Buttons