Σεμινάρια Φωτογραφίας με τον Χρήστο Διαμάντη

0

Τα σεμινάρια που θα ακολουθήσουν έχουν διάρκεια από 24|4 – 26|6, συνολικά εννιά (9) εβδομάδες.

Οι μέρες διεξαγωγής των σεμιναρίων είναι Δευτέρα και Παρασκευή εβδομαδιαίως, ενώ το κάθε σεμινάριο έχει διάρκεια δύο (2) ώρες.

ΤΟΜΕΙΣ

Οι τομείς με τους οποίους θα ασχοληθούμε είναι η φωτοειδησεογραφία ή φωτορεπορτάζ και το πορτραίτο.

Φωτοειδησεογραφία ή φωτορεπορτάζ. Ανάλογα του θέματος, ή της δραστηριότητας που καλύπτει, ως θέμα χαρακτηρίζονται τα κοινωνικά, αθλητικά, μουσικά, κ.ά. Ο τομέας αυτός, εστιάζει στην καταγραφή και την πληροφορία, αλλά δεν σταματά εκεί. Η ύλη των σεμιναρίων εμβαθύνει στο κοινωνικοπολιτικό και το μουσικό φωτορεπορτάζ, εξηγώντας έννοιες όπως κάδρο, φως, σύνθεση, θέμα, ιδέα.

Πορτραίτο είναι η καταγραφή των χαρακτηριστικών του προσώπου. Εξυπηρετεί εμπορικούς σκοπούς, μα και αναμνήσεις. Επίσης, πορτραίτο δεν είναι απαραίτητα μόνο το πρόσωπο. Οι φωτογραφίες πορτραίτων είναι ίσως το πιο διαδεδομένο είδος φωτογραφίας. Γιατί επαγγελματίες φωτογράφοι και μη είναι εραστές του. Η ύλη των σεμιναρίων εμβαθύνει σε μια πιο ανοιχτή ματιά και σκέψη, Φως, Σύνθεση, θέμα, ιδέα, σκηνοθετημένη ή μη φωτογράφιση ενός πορτραίτου και το πως θα μπορέσει να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η Φιλοσοφία των σεμιναρίων περιλαμβάνει την γνώση με την αισθητική και την πρακτική εφαρμογή αυτών. Στόχος είναι να διαμορφωθεί μια γενική γνώση για τους τομείς της φωτοειδησεογραφίας και του πορτραίτου, στα πλαίσια ενός τετράωρου εβδομαδιαίου προγράμματος με τελικό σκοπό τη δημιουργία φωτογραφιών και τη δημοσιευσή τους.

Το κόστος των σεμιναρίων είναι 200 ευρώ Συμμετοχή λαμβάνετε στέλνοντας στο e-mail: smartfactorybyc@gmail.com. Το ονοματεπώνυμο σας και την πρόταση “επιθυμώ να λάβω μέρος στα σεμινάρια” θα λάβετε απάντηση με όλες τις λεπτομέρειες. Για κάθε διευκρίνιση ή πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 6949195944. Οι συμμετοχές λήγουν 22|4|2017

Σχετικά Με Το Συντάκτη

N.

Αφήστε Ένα Σχόλιο

19 − five =

Simple Share Buttons