Ψάχνοντας πηγές..-από το Χάρη Ζάβαλο

0

ζαβ

Κυκλοφόρησε μια συνομιλία η οποία δείχνει πώς ακριβώς θα στηθεί η μελλοντική πίεση στην Ελλάδα με σκοπό την αποδοχή περισσότερων μέτρων.

Και όλα τα ”ευρωλίγουρα”, δεν ενοχλούνται από το περιεχόμενο της συνομιλίας, αλλά ζητάνε να μάθουν πώς αυτή αποκτήθηκε και επιπλέον ισχυρίζονται ότι εφοσον ειναι προϊόν υποκλοπής είναι παράνομη.

Τους κοροϊδεύουν ξένοι δημοσιογράφοι ότι στηρίζουν λάθος πλευρές, ο Μουρούτης ζητάει τις πηγές της Wikileaks, ο Άδωνης λέει ότι ο Τόμσεν γράφεται Paul και όχι Poul όπως αναφέρεται στο κείμενο, λένε ότι το έγγραφο έχει στηθεί από ελληνική υπηρεσία.“Το κείμενο μπορεί να είναι στημένο και γραμμένο από ελληνική υπηρεσία”, γράφουν τα ντόπια ΜΜΕ και η Ελένη Βαρβιτσιώτη και ενώ βγαίνει η wikileaks και τους απαντά πως είναι γραμμένο από την ίδια, συνεχίζουν τα δικά τους.

Ο Τσίπρας με τη σειρά του στέλνει διάβημα στη Λαγκάρντ και η Γεροβασίλη ζητά απαντήσεις.

Θα μπορούσε δηλαδή το εν λόγω να έχει υποκλαπεί από τον ΕΟΠΥΥ, η την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων, ή πολύ πιο πιθανό την δουλειά να την έχει κάνει η ΔΟΥ Χαλανδρίου.

Θα δείξει η έρευνα που έχει ξεκινήσει ο Άδωνις Γεωργιάδης στο twitter.

Μας εξολοθρεύουν ολοκληρωτικά με κάθε δυνατό τρόπο και οι μεν μιλάνε για υποκλοπές και για παρανομίες, οι δε ρωτάνε το λόγο.

Απίστευτα πράγματα, τροφή στ’ αλήθεια για τους ιστορικούς του μέλλοντος.

Σχετικά Με Το Συντάκτη

Χάρης Ζάβαλος

Δήμαρχος της καρδιάς σας, Πιονγιάνγκ, Αθηναίων κ Πάσης Ελλαδος, περνάει τον χρόνο του ανάμεσα σε πάρτυ, ψάρεμα, διαλογισμό και κυνοδρομιες. Ζει στο Μονακό κ στον Βοτανικο. Τρολλαρει στα σοβαρα και σοβαρευει στα αστεία, ειναι ακριβός στα πίτουρα και φτηνός στο αλεύρι. Γιατί Ζαβαλος είστε εσείς.

Αφήστε Ένα Σχόλιο

sixteen − 14 =

Simple Share Buttons