Πατήρ Αντώνιος Παπανικολάου: “Να προστατέψουμε το παιδί…να ζήσει στο πλησιέστερο συγγενικό του πρόσωπο”

1

Η δήλωση του πατέρα Αντώνιου για το εξάχρονο παιδί

Για ακόμα μια φορά ο πατήρ Αντώνιος Παπανικολάου, η ψυχή της Κιβωτού, τοποθετείται καίρια για το σοβαρότατο ζήτημα της κράτησης του 6χρονου γιου της Πόλας Ρούπα.

«​Αγαπητοί μας,
Τις τελευταίες μέρες γίνεται πολύς λόγος σε δημοσιεύματα και ρεπορτάζ εκπομπών για το θέμα του ανήλικου τέκνου της Πόλας Ρούπα.
Πέρα από κάθε πολιτική ή φιλοσοφική πεποίθηση και ιδεολογία, εμπλέκεται ένα αθώο ανήλικο παιδί σ’ ένα κυκλώνα ερωτημάτων για το που βρίσκεται ή τι πρέπει να γίνει.
Είναι το τραγικό πρόσωπο μιας δύσκολης κατάστασης και οφείλουμε να σεβαστούμε την αξιοπρέπειά του και να ενσκήψουμε στο θέμα με ευαισθησία.
Σήμερα, που είναι και η Μεγάλη Εορτή των Φώτων, φρονούμε πως πρέπει με ψυχραιμία και φωτισμό, να προστατέψουμε το παιδί, για να μην τραυματιστεί ψυχολογικά και αν μην στιγματιστεί, αλλά να ζήσει στο πλησιέστερο συγγενικό του πρόσωπο με ασφάλεια και την απαραίτητη ψυχολογική και κοινωνική βοήθεια, για να περάσει όσο γίνεται «αναίμακτα» την όλη κατάσταση.
Εμείς ως Κιβωτός του Κόσμου, δηλώνουμε πως είμαστε δίπλα στο παιδί για ότι χρειασθεί με ευαισθησία και αγάπη.

Πατήρ Αντώνιος Παπανικολάου»

Σχετικά Με Το Συντάκτη

N.

1 Comment

  1. Nestor Chavez on

    Arxisan antigeafontas tin oikonomiki politiki ton dictadoron toy plan condor kai tora xrisimopiun ena paudi gia na pizoun toys goneis opos tote stin dictatoria ton syntarmatarxidon tis notias amerikis(kai theloun na onomazounte kybernusi tis aristeras???)

Αφήστε Ένα Σχόλιο

1 × 2 =

Simple Share Buttons