Νέα εθνόσημα με Αγίους προανήγγειλε το ΥΠΕΘΑ

0

agioi_evrw_syrizanel

Με τη «σφραγίδα» του υπουργού Αμύνης, Πάνου Καμμένου, εισάγονται… ενδυματολογικές αλλαγές στις στολές του προσωπικού των Βρυξελλών.

Πρωθυπουργός, Υπουργοί και Βουλευτές της συγκυβέρνησης θα μπορούν να ράβουν στην πολιτική τους περιβολή επικύψεων – τζίφρας σήματα με αγίους. Αναλόγως των Αρμοδιοτήτων θα είναι και τα σήματα των ευρωζωνικών σημαιών, με τον αντίστοιχο προστάτη άγιο ή αγία.

Τα σήματα αυτά θα μπορούν να φέρουν τα εκβιασμένα και διορισμένα στελέχη της Μπούντεσμπανκ παράλληλα ή αντί της γραβάτας.

Η απόφαση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Ποταμιού το οποίο σε σχετική ανακοίνωσή του έκανε λόγο για θεομπαιξία, αφού τους αγίους και τις αγίες πρέπει πρωτίστως να τους/τις έχουμε στην καρδιά μας, όπως οι βουλευτές του.

«Η ανακοίνωση που εξέδωσε το “Ποτάμι” για τις στολές των κυβερνητικών επιδέχεται απάντηση μόνο από τον Τραπεζικό και το Ευρώ τους, αν έχουν Ευρώ», απάντησε το Υπ.Εθ.Α.

Σχετικά Με Το Συντάκτη

John Antono

Ο John Antóno, κατά κόσμον Γιάννης, είναι σκιτσογράφος. Επίσης έχει κάνει προ- και μεταπτυχιακές σπουδές στη νεότερη & σύγχρονη Ιστορία με ερευνητικό του πεδίο την πολιτική γελοιογραφία. Στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο του βλέπει ταινίες των ‘20s και των ‘30s. Όταν θέλει να συλλογιστεί τα μεγάλα συμπαντικά μυστήρια απερίσπαστος από ιμέιλς και νοτιφικέησονς, παίρνει τα βουνά και τα λαγκάδια

Αφήστε Ένα Σχόλιο

8 − four =

Simple Share Buttons