Να βοηθήσουμε τον 23χρονο Γιώργο που μας χρειάζεται!

0

Η οικογένεια του Γιώργου κάνει έκκληση για βοήθεια:

ΕΠΕΙΓΟΝ!
Ο 23χρονος αδερφός μας Γιώργος, ύστερα από δύο εγχειρήσεις αφαίρεσης όγκου στον εγκέφαλο κρίθηκε αναγκαίο να χειρουργηθεί άμεσα και τρίτη φορά λόγω σημαντικής επέκτασης του όγκου. (Περισσότερες πληροφορίες στα επίσημα ιατρικά έγγραφα που ακολουθούν).

Καθώς το χειρουργείο απαιτεί εξειδικευμένη τεχνογνωσία, δεν αναλαμβάνεται στην Ελλάδα. Η καλύτερη εναλλακτική που μας έχει προταθεί για την περίπτωσή του είναι μια συγκεκριμένη κλινική στη  Γερμανία.

Την Παρασκευή 2/6/2017 ενημερωθήκαμε από την αρμόδια επιτροπή του ΙΚΑ ότι για την προγραμματισμένη αυτή επέμβαση στις 23/6/2017 μπορεί να καλυφθεί μόνο το μισό περίπου κόστος της διαδικασίας , το οποίο ανέρχεται στις 22.670 ΕΥΡΩ. Απομένει το υπόλοιπο (22.500 ΕΥΡΩ) , το οποίο κλούμαστε να πληρώσουμε εμείς όπως προκύπτει αναλυτικά από τις φωτογραφίες.

Αν και γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η μέση ελληνική οικογένεια αυτή την στιγμή, δεν έχουμε άλλη επιλογή, παρά να γνωστοποιήσουμε το πρόβλημα ελπίζοντας πως με τη δύναμη της αλληλεγγύης θα μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε το ποσό μέχρι τις 12/6/2017, που είναι η ορισμένη γμερομηνία καταβολής του ποσού που απαιτείται.

Υ.Γ: Για λόγους διαφάνειας θα υπάρξει ενημέρωση για την πορεία των συγκεκριμένων χρημάτων. Θα τηρηθεί η δέουσα ανωνυμία των καταθετών, εκτός αν κάποιος/α επιθυμεί να γνωστοποιηθεί το όνομά του.

ΓΙΑ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ/Α,ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΑΜΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ/INBOX. ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ Σωτήρης Βρεττος

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΡΕΤΤΟΥ
ΤΡΑΠΕΖΑ:ALPHA BANK
ΛΟΓ.ΤΡΑΠΕΖΗΣ: ΙΒΑΝ GR 4001404490449002101056379  / Swift code για τη μεταφορά από το εξωτερικό :CRBAGRAA
ΟΝΟΜΑ:ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΡΕΤΤΟΣ

Σχετικά Με Το Συντάκτη

N.

Αφήστε Ένα Σχόλιο

1 × one =

Simple Share Buttons