Μόναχο: Επίθεση με μαχαίρι – Πολλοί τραυματίες

0

Ένας ύποπτος ερευνάται από την αστυνομία

Εναν ύποπτο ως δράστη της σημερινής επίθεσης με μαχαίρι εναντίον πολιτών λέει ότι «έχει» η αστυνομία του Μονάχου. «Έχουμε έναν ύποπτο», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μονάχου, διατήρησε ωστόσο επιφυλάξεις σχετικά με το αν πρόκειται πράγματι για τον δράστη της επιθέσεων με μαχαίρι εναντίον πέντε ατόμων, τα οποία έχουν τραυματιστεί ελαφρά.

Η Αστυνομία, μέσω Twitter, ενημερώνει συνεχώς τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε συγκεκριμένες περιοχές και να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Τα κίνητρα του δράστη παραμένουν ασαφή, ενώ οι Αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια. «Έχουμε ακόμη λίγες πληροφορίες στη διάθεσή μας και για αυτό υπάρχουν διάφορες πιθανότητες. Μπορεί να πρόκειται για ψυχικά διαταραγμένο, αλλά θα μπορούσε να υπάρχει και πολιτικό κίνητρο – λόγω των πρόσφατων επεισοδίων στην Γερμανία δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε», δήλωσε ο καθηγητής για θέματα ασφάλειας Χανς-Γκερντ Γιάσκε στο ιδιωτικό ειδησεογραφικό κανάλι Ν24.

Νωρίτερα, η αστυνομία περιέγραψε τον δράστη, πιθανά ως έναν άνδρα ηλικίας περίπου 40 ετών που διέφυγε από το σημείο της επίθεσης με μαύρο ποδήλατο.

Η ζωή των τραυματιών δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Σχετικά Με Το Συντάκτη

N.

Αφήστε Ένα Σχόλιο

seven − 4 =

Simple Share Buttons