Μητέρα Φύσσα: Στη Χρυσή Αυγή εκπαιδεύουν δολοφόνους, ο Ρουπακιάς ήταν ένας από αυτούς

0

186432-magdafyssakentriki

Με μια περίσσια για μάνα που έχασε το γιο της αντοχή η Μάγδα Φύσσα κατέθεσε στο Κορυδαλλό για τις συνθήκες δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από τον χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά κατά την επίθεση του τάγματος εφόδου στην Αμφιάλη.

Η Μάγδα Φύσσα σημείωσε πως ο Γιώργος Ρουπακιάς δεν δεν είχε καμία προσωπική διαφορά με τον γιο της, αλλά ο Παύλος Φύσσας έγινε στόχος των χρυσαυγιτών λόγω των θέσεων του και των τραγουδιών του. «Σκοτώνουν και κυνηγούν όσους είναι αντίθετοι», δήλωσε στην κατάθεσή της. «Εκείνο το βράδυ ήθελαν να σκοτώσουν και σκότωσαν», σημείωσε και πρόσθεσε: «Έχω δει τον Πατέλη (σημ: πυρηνάρχης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια) σε βίντεο να λέει: “ό,τι κινείται σφάζεται”».

Η μητέρα του Παύλου Φύσσα σημείωσε πως στη Χρυσή Αυγή εκπαιδεύουν δολοφόνους, ενώ επισήμανε για πως «δεν κουνιούνται από τη θέση τους αν δεν πάρουν εντολή από τον αρχηγό». Ερωτηθείσα για το πως κινητοποιήθηκε το τάγμα εφόδου, ανέφερε πως το τάγμα εφόδου ενημερώθηκε μέσω sms από τον Πατέλη που τους καλούσε να πάνε στην τοπική οργάνωση και εν συνεχεία να σκοτώσουν.

«Είχε εντολή ο Γιώργος Ρουπακιάς να σκοτώσει;», ρωτήθηκε από το δικαστήριο. «Βεβαίως και είχε. Φαίνεται από το αποτέλεσμα», απάντησε η Μάγδα Φύσσα, υπογραμμίζοντας πως στην τοπική οργάνωση τους έδωσαν εντολή να σκοτώσουν.

tvxs.gr

Σχετικά Με Το Συντάκτη

N.

Αφήστε Ένα Σχόλιο

14 − three =

Simple Share Buttons