Με την συνέχιση της κατάθεσης της Μάγδας Φύσσα, την Τρίτη 6/10 η δίκη της Χρυσής Αυγής – Αντιφασιστική συγκέντρωση, Τρίτη, 6/10, 8πμ, φυλακές Κορυδαλλού

0

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

 

KEERFA-Diki-XA-general-web-banner-6-OCT-2015

 

Συνεχίζεται η κατάθεση-καταπέλτης  της Μάγδας Φύσσα, για τις συνθήκες και τις ευθύνες της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από το τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής.

Το δικαστήριο θα ανακοινώσει αν θα  αποδεχτεί να γίνει η προβολή και η αξιολόγηση του περιεχόμενου ενός κρίσιμου βίντεο για τη δράση του τάγματος εφόδου της Νίκαιας, όπως απαίτησαν επίμονα οι συνήγοροι της πολιτικής αγωγής, θέτοντας ουσιαστικά ζήτημα διεξαγωγής δίκαιης δίκης η μη με βάση αυτό το αίτημα.

Αυτές τις μέρες στη βουλή διεξήχθη η ψηφοφορία για το προεδρείο της Βουλής, όπου ορθά αποκλείστηκαν οι νεοναζί από θέσεις αντιπροέδρου και γραμματέα. Συγκέντρωσαν ένα αριθμό ψήφο βουλευτών για τον οποίο υπάρχουν καταγγελίες ότι πρόκειται για ψήφους δικών τους βουλευτών που έπεσαν σε άλλες κάλπες και προσμετρήθηκαν.

Είναι καιρός να τελειώνουμε με την αθλιότητα της παρουσίας του  ναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής, του οποίου ο αρχηγός ανέλαβε πλήρως την πολιτική ευθύνη για την δολοφονία, αλλά συνεχίζει να έχει τις περιποιήσεις του πολιτικού συστήματος και των μέσων ενημέρωσης.

Είναι καιρός να σταματήσουν οι κωλυσιεργίες, να συνεχίσει η δίκη, να καταδικαστούν οι φονιάδες της Χρυσής Αυγής για να πάνε στη φυλακή για πάντα.

Στην Διεθνή Αντιφασιστική Συνάντηση κατά του φασισμού και του ρατσισμού, στις 10-11 Οκτώβρη, στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Ρουφ, κινήματα από εννέα χώρες της Ευρώπης συντονίζουν τα βήματα στο αγώνα για να μπει τέλος στις ναζιστικές προκλήσεις και το κυνηγητό των προσφύγων.  Οι δικηγόροι της πολιτικής αγωγής Ανδρέας Τζέλλης, δικηγόρος της οικογένειας του Παύλου Φύσσα και οι Κώστας Παπαδάκης, Δημήτρης Ζώτος και Θανάσης Καμπαγιάννης, δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών, θα είναι ομιλητές στην Διεθνή Συνάντηση.

 

 

 

Πηγή

Σχετικά Με Το Συντάκτη

N.

Αφήστε Ένα Σχόλιο

three + 7 =

Simple Share Buttons