Μαρινάκης: Διυλίζουν τον Αβραάμ και καταπίνουν τα πιθανά κακουργήματα

0

ΜΑΡΙΝΑΚ

O αθλητικός εισαγγελέας Αριστείδης Κορρέας σχημάτισε δικογραφία σύμφωνα με την οποία ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης θεωρείται ύποπτος τέλεσης εγκληματικών πράξεων.

Από τις καταθέσεις αλλά και από άλλα ευρήματα του κοριού της ΕΥΠ, στην έρευνα ενσωματώθηκε μεταξύ άλλων και άλλη δικογραφία που αφορά την έκρηξη που είχε σημειωθεί στο καθαριστήριο του Μεσσήνιου διαιτητή Κωνσταντινέα έπειτα από αγώνα του Ολυμπιακού.

Ο εισαγγελέας κάλεσε ως ύποπτους τέλεσης εγκλημάτων τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη, και άλλους αθλητικούς παράγοντες. Στη δικογραφία υπάρχουν και καταθέσεις που αναφέρονται σε εκβιάσεις διαιτητών, παραγόντων ενώσεων και ιδιοκτητών ΠΑΕ. Οι υποθέσεις αφορούν κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, δωροδοκία, αλλοίωση αποτελέσματος, αλλά και άλλες κακουργηματικές πράξεις, όπως ο εκβιασμός και η απόπειρα ανθρωποκτονίας!

Παρόλα αυτά σχεδόν στο σύνολο των ΜΜΕ επικρατεί ομερτά την ώρα που ως κεντρικό θέμα προβάλλεται η μεταγραφική πολιτική του Μαρινάκη και της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Με λίγα λόγια, θεωρείται πιο σημαντική είδηση η πώληση ποδοσφαιριστών από την πιθανή συμμετοχή του Βαγγέλη Μαρινάκη σε κακουργηματικές πράξεις…

Σχετικά Με Το Συντάκτη

N.

Αφήστε Ένα Σχόλιο

one × 2 =

Simple Share Buttons