Καμπουράκης – Οικονομέας στηρίζουν τον Άδωνι

0

retsinia_593_355

Ο Σαμαράς στο καφενείο της Βουλής και ο Άδωνις στα παράθυρα τρομοκρατούν πολίτες και βουλευτές, ότι αν γίνουν εκλογές θα έχουμε γενικευμένο bank run. Ο τηλεβιβλιοπώλης και πρώην υπουργός, μάλιστα, στην σημερινή πρωινή εκπομπή του Mega απείλησε ότι θα αποσύρει τις καταθέσεις του από την τράπεζα σε περίπτωση εκλογών.

Όμως, το ενδιαφέρον στοιχείο που προκύπτει από την σημερινή εμφάνιση  Γεωργιάδη, δεν είναι ο ίδιος ο Γεωργιάδης! Όταν ο πρώην υπουργός έπαιζε το χαρτί της “τρομοκρατίας των καταθέσεων”, σε μια αποστροφή του λόγου του ρώτησε τους δημοσιογράφους Οικονομέα και Καμπουράκη, τι θα έκαναν εκείνοι σε περίπτωση εκλογών. Σιγή στο στούντιο. Μισόλογα από τους δημοσιογράφους. Αντί να του ξεκαθαρίσουν χωρίς περιστροφές, ότι δεν προτίθενται να συμβάλλουν στην διαμόρφωση κλίματος τρομοκρατίας που επιδιώκει η παράταξή του και προσωπικά ο Σαμαράς, αντί να δηλώσουν ότι με αυτά τα πράγματα κανείς δεν δικαιούται να παίζει, τον κοιτούσαν αμήχανοι και αφού ψέλλισαν κάποια μισόλογα, πέρασαν στο επόμενο θέμα.

Η κυβέρνηση ουσιαστικά καλεί τον κόσμο να σαμποτάρει τις εκλογές, με κίνδυνο την σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος. Σε αυτό το σενάριο, ευθύνη δεν θα έχουν μόνο οι κυβερνητικοί παράγοντες, αλλά και όσοι τους σιγοντάρουν.

 

 

Σχετικά Με Το Συντάκτη

N.

Αφήστε Ένα Σχόλιο

fifteen − eight =

Simple Share Buttons