Υπόθεση ΠΑΜΕ

0

pame

Επίθεση στο ΠΑΜΕ

H 97η συνεδρίαση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής ξεκίνησε σήμερα στην αίθουσα του Εφετείου Αθηνών λίγο πριν από τις δέκα. Μετά την υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα και της δολοφονικής επίθεσης κατά των Αιγύπτιων αλεργατών, ξεκινά σήμερα η υπόθεση επίθεσης στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ.

Έξω από την αίθουσα νωρίτερα υπήρχε μεγάλη συγκέντρωση ενώ και εντός αυτής οι θέσεις του κοινού ειναι γεμάτες. Πλήθος κόσμου , ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ, προέβη σε πορεία διαμαρτυρίας κι έπειτα συγκεντρώθηκε έξω από τα δικαστήρια.

Το πανό του ΠΑΜΕ έγραφε χαρακτηριστικά ”Εχθροί των εργατών είναι οι χρυσαυγίτες, τσιράκια των αφεντικών και εγκληματίες”. Στην πορεία παρέστησαν φοιτητές, εκπαιδευτικοί, το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδας, συνταξιούχοι ακόμη και περαστικοί.

Κάποια στιγμή οι δυνάμεις των ΜΑΤ επετέθησαν απρόκλητα στους διαδηλωτές απωθώντας τους στα γύρω στενά στο ύψος των προσφυγικών της Αλεξάνδρας.

Μέσα στην αίθουσα η συνεδρίαση κυλά ομαλά, με παρόντες τους κατηγορούμενους: Καστρινό, Κομιανό, Πανταζή, κατόπιν αιτήματος της πολιτικής αγωγής για αυτοπρόσωπη παρουσία. Ξεκινάει η εξέταση του κ. Πουλικόγιαννη, μάρτυρα κατηγορίας και πολιτικώς ενάγοντος στην υπόθεση του ΠΑΜΕ, ο οποίος μεταξύ άλλων καταγγέλει ότι πριν την επίθεση κατά της ζωής τους , οι εργάτες του ΠΑΜΕ είχαν δεχτεί πρόταση δωροδοκίας και κατόπιν απειλές από τους Μιχαλολιάκο, Κασιδιάρη και Λαγό, με σκοπό να εξαφανιστεί το Σωματείο από το Πέραμα.

Η συνεδρίαση συνεχίζεται, το Νόστιμον ήμαρ θα σας ενημερώνει για τα νεότερα.

Σχετικά Με Το Συντάκτη

N.

Αφήστε Ένα Σχόλιο

fifteen + eight =

Simple Share Buttons