«Ιερό πόλεμο» κηρύσσει ο Σεραφείμ κατά των εκπαιδευτικών

0

ӕͅđɁӇ ԇӠͅS Ʌс ӕ͏ďը� ?峧)-2016-2017--בǓԏӠ̐ύǓ//EUROKINISSI

Προκλητικός

Μήνυση κατά του προέδρου της ΟΙΕΛΕ καταθέτει ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ σε μια ακόμη, από τις πολλές που συνηθίζει, προκλητική κίνηση. Η Μητρόπολη κατηγορεί την ΟΙΕΛΕ για «συκοφαντία» με αφορμή την επιστολή του προέδρου των εκπαιδευτικών προς τον πρωθυπουργό στην οποία υπάρχουν σοβαρές καταγγελίες προς την Εκκλησία.

Η επιστολή της ΟΙΕΛΕ κάνει λόγο για «όργιο ανομίας και καταδυνάστευση εκπαιδευτικών» στο «χριστιανικό μη κερδοσκοπικό» εκπαιδευτήριο που έχει υπό τον έλεγχό της η Μητρόπολη Πειραιών. Στην επιστολή της αναφέρει ότι

Με αφορμή την άκρως συκοφαντική και γεμάτη αναλήθειες επιστολή του προέδρου της ΟΙΕΛΕ κ. Μιχάλη Κουρουτού προς τον αξιότιμο Πρωθυπουργό κ.Αλέξη Τσίπρα, η οποία στοχεύει τόσο στο πρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ όσο και στο πολυσχιδές έργο της τοπικής μας Εκκλησίας, σας γνωρίζουμε ότι η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς προσφεύγει ΑΜΕΣΑ στην ποινική και τακτική Δικαιοσύνη, προκειμένου ο πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ κ.Μιχάλης Κουρουτός να αποδείξει τα αληθή σχετικά με καταγγελίες του, οι οποίες αφορούν το εκπαιδευτικό, κοινωνικό, φιλανθρωπικό, νεανικό και πολιτιστικό μας έργο.

«Ο Μητροπολίτης Πειραιώς, που συχνά προκαλεί με τις ακραίες θέσεις του, σε κήρυγμά του την περασμένη Πέμπτη σε κτήριο της Μητρόπολης επιτέθηκε με σφοδρότητα εναντίον του Υπουργού Παιδείας για τη νομοθετική ρύθμιση που πρόσφατα ψήφισε η Βουλή για την ιδιωτική εκπαίδευση.

Ποιος ο λόγος παρέμβασης του Μητροπολίτη για την ιδιωτική εκπαίδευση, θα αναρωτηθεί εύλογα κάποιος. Η Μητρόπολη έχει υπό τον έλεγχό της ιδιωτικό σχολείο και ο λόγος της οργής του Μητροπολίτη έχει να κάνει με το ότι η νέα νομοθετική ρύθμιση βάζει φραγμό στο όργιο ανομίας και καταδυνάστευσης των εκπαιδευτικών στο εν λόγω σχολείο» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

efsyn.gr

Σχετικά Με Το Συντάκτη

N.

Αφήστε Ένα Σχόλιο

17 + 2 =

Simple Share Buttons