Οι οπαδοί της Σέλτικ απαντούν στην UEFA: μάζεψαν 34.000 λίρες για οργανώσεις στην Παλαιστίνη

0

pegasus_LARGE_t_1301_107003319_type13145

Αλληλεγγύη παρά τις απαγορεύσεις

Το Lajee Centre, ένα κέντρο παιδιών από την Παλαιστίνη, που ζουν στον προσφυγικό καταυλισμό της Βηθλεέμ, μέσα από βίντεο που δημιούργησαν, ευχαρίστησαν τους οπαδούς της Σέλτικ για τη συμπαράστασή τους.

Συγκεκριμένα, σε λιγότερο από 24 ώρες οι οπαδοί της Σέλτικ συγκέντρωσαν περισσότερες από 34.000 λίρες, για να δοθούν σαν ανθρωπιστική βοήθεια και να βοηθήσουν τον ιατρικό τομέα στην περιοχή.

Η συγκεκριμένη κίνηση ήρθε ως απάντηση στο πρόστιμο που δέχτηκε η ομάδα από την ΟΥΕΦΑ, λόγω των πολιτικών συνθημάτων στο γήπεδο στον αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας.

Σχεδόν 40.000 ευρώ θα πρέπει να καταβάλει η Σέλτικ για τις σημαίες της Παλαιστίνης που σήκωσαν οι οπαδοί της στο πρώτο ματς απέναντι στην Χάποελ Μπερ Σεβά στην Γλασκώβη.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA ανακοίνωσε την απόφασή της το απόγευμα της Δευτέρας χαρακτηρίζοντας τα πανό των οπαδών των Σκωτσέζων «παράνομα». Σε αυτό το σημείο, υπενθυμίζεται, πως οι κανονισμοί της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου απαγορεύει την προώθηση πολιτικών μηνυμάτων στα γήπεδα.

πληροφορίες από το BBC, ethnos.gr, sport-fm.gr

Σχετικά Με Το Συντάκτη

N.

Αφήστε Ένα Σχόλιο

seventeen − 15 =

Simple Share Buttons