Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – by Plasticobilism

0

kinhma

 

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΡΑΣΗΣ.

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ” ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ:
ΟΧΙ, ΔΕN ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΣΠΙΤΩΣΟΥΝ!

“ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια της συνεργασίας μεταξύ του Κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και του Συλλόγου Δανειοληπτών Τραπεζών και Οφειλετών Δημοσίου, που αποφασίστηκε στην πρώτη συνάντηση για την απόκρουση των συνεπειών της λαίλαπας του 3ου Μνημονίου, έγινε νέα συνάντηση μεταξύ αντιπροσωπειών των δύο συλλογικοτήτων την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015. Στην συνάντηση αποφασίστηκαν συγκεκριμένες δράσεις για την ενημέρωση, οργάνωση και συμμετοχή των πολιτών στον αγώνα ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και των δανειστών-τοκογλύφων για κατασχέσεις και το ξεσπίτωμα χιλιάδων οικογενειών. Οι δράσεις αυτές είναι:

1. Εκδήλωση στον Χολαργό την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στις 6 μμ, στο καφέ Work Βουτσινά 61 (κοντά στη στάση Χολαργός του Μετρό), με θέμα την Κινηματική και νομική αντιμετώπιση της κυβερνητικής μνημονιακής πολιτικής, της αρπαγής των περιουσιών του ελληνικού λαού, των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών.
2. Άμεση έναρξη εκστρατείας ενημέρωσης των πολιτών στους δημόσιους χώρους με έντυπο υλικό, με παρεμβάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Διαδικτύου και με κάθε προσιτό τρόπο.
3. Συζητήθηκαν οι τρόποι οργάνωσης της αναγκαίας παρέμβασης του λαού στα Ειρηνοδικεία για την αποτροπή των πλειστηριασμών.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ.
ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ
Χαρ. Τρικούπη 23, 106 81, Αθήνα
τηλ:
ofeiletestrapdimo@gmail.com

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
Καυτατζόγλου 8, 1ος όροφος
Πατήσια 111 44, Αθήνα
τηλ:
www.kinimadenplirono.eu

ΧΑΡΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ:
https://www.google.gr/maps/place/Βουτσινά+61,+Χολαργός+155+61/@38.000795,23.7901256,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x14a19840b09b9d55:0x468aaaac1d9d3daf?hl=el

Σχετικά Με Το Συντάκτη

Plasticobilism

Ευτυχής πατέρας, δυστυχής Έλληνας. Δεν βλέπω καμιά θυσία μου να πιάνει τόπο, εκτός ίσως απ’ αυτές που έκανα για να αγοράσω playmobil στον γιο μου. Με σήκωσαν απ' τον καναπέ και δεν εννοώ μόνο για να παίξω μαζί του...

Αφήστε Ένα Σχόλιο

20 − eleven =

Simple Share Buttons