Φορτηγό έπεσε μέσα σε πολυκατάστημα στην Στοκχόλμη

0

Το σουηδικό πρακτορείο ειδήσεων TT αναφέρει ότι αρκετοί άνθρωποι έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία

Φορτηγό όχημα έπεσε μέσα σε πολυκατάστημα σε κεντρικό σημείο της Σουηδικής πρωτεύουσας. Πληροφορίες κάνουν λόγο για νεκρούς και τραυματίες, ενώ τα σουηδικά μέσα αναφέρουν ότι στο σημείο ακούστηκαν και πυροβολισμοί. Η αστυνομία επιβεβαιώνει δύο θύματα. «Άρωμα» τρομοκρατίας πίσω από το περιστατικό.

Η σουηδική τηλεόραση αναφέρει ότι στην περιοχή ακούστηκαν και πυροβολισμοί.

(Andreas Schyman, TT News Agency via AP)

Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΕΦ.ΣΥΝ.» από την Στοκχόλμη ο συγκεκριμένος πεζόδρομος είναι στενός και θεωρείται δύσκολο να μπήκε εκεί φορτηγό από ατύχημα.

Το σουηδικό πρακτορείο ειδήσεων TT αναφέρει ότι αρκετοί άνθρωποι έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία από ασθενοφόρα, ενώ εικόνες από το σημείο δείχνουν καπνούς να βγαίνει από το πολυκατάστημα, όπου έπεσε το φορτηγό.

Η αστυνομία αναφέρει ότι έχει δεχθεί κλήσεις για ένα άτομο, το οποίο έχει τραυματίσει αρκετούς με το όχημά του στον δρόμο Drottninggatan. Η εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαιώνει δύο τραυματίες.

(Andreas Schyman, TT News Agency via AP)

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η αστυνομία ανακοίνωσε ότι υπάρχουν αναφορές για πυροβολισμούς, αλλά δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

«Ένα φορτηγό χτύπησε ανθρώπους στο Drottninggatan κοντά Klarabergsgatan. Υπάρχουν αναφορές για πυροβολισμούς, οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί» αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η σουηδική αστυνομία αντιμετωπίζει το συμβάν που σημειώθηκε στο κέντρο της Στοκχόλμης περί τις 16:00 (ώρα Ελλάδας) ως μια ενδεχόμενη τρομοκρατική ενέργεια, μεταδίδει η δημόσια σουηδική τηλεόραση SVT.

Οι αρχές έχουν αποκλείσει τον τόπο της τραγωδίας και κάλεσαν τους πολίτες να αποφεύγουν να κινούνται στο κέντρο της πόλης. Ελικόπτερα της αστυνομίας πετούν πάνω από το κέντρο της Στοκχόλμης.

 efsyn.gr

Σχετικά Με Το Συντάκτη

N.

Αφήστε Ένα Σχόλιο

1 + 6 =

Simple Share Buttons