Η πρώτη ατομική έκθεση από τον ζωγράφο Χρίστο Κακουλλή

0

xristos-kakouli

“Η τέχνη του δρόμου που κλείστηκε και γέμισε τους άδειους τοίχους”

Ο νεαρός ζωγράφος ετοιμάζεται για την πρώτη του ατομική έκθεση στην Κύπρο και συγκεκριμένα στον εκθεσιακό χώρο της Star A. Art Gallery στην Οδό Δεληγιώργη 5 (απέναντι από την ΠΑ.ΣΥ.ΔΥ) στην Λευκωσία

Συγκεκριμένα ο ίδιος με δική του ανακοίνωση στην προσωπική του σελίδα αναφέρει:
”Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, κάτι που επιθυμούσα και μετά από αρκετά χρόνια κατάφερα να το πραγματοποιήσω. Χρειάζεται δύναμη για να υποστηρίζεις τα θέλω σου, αλλά χρειάζεται περισσότερα κότσια για να τα παρουσιάσεις στο κόσμο. Σε μια κοινωνία που κάθε τι διαφορετικό περιθωριοποιείται και κλείνει μάτια και αυτιά στην αλήθεια, το έργο που επιτελώ έχει ως σκοπό την αφύπνιση της κοινωνίας σε θέματα όπως η φτώχεια, οι πρόσφυγες, η ΛΟΑΤ κοινότητα και ευρύτερα τον ρατσισμό σε όλες του τις μορφές.
Στις 9 Ιουλίου θα πραγματοποιήσω την πρώτη μου ατομική έκθεση ζωγραφικής. Παραθέτοντας τα έργα μου, τα οποία εκφράζουν τις ανησυχίες μου ως καλλιτέχνης και ως άνθρωπος πάνω σε θέματα τα οποία ταλανίζουν την σημερινή κοινωνία. Ένας τρόπος να αλλάξουμε τη γκρίζα κοινωνία, γεμίζοντας την χρώμα και ελπίδα.
Σας προσκαλώ στην έκθεση που θα διαρκέσει μια εβδομάδα στη Star A. Art Gallery στην Οδό Δεληγιώργη 5, Λευκωσία (απέναντι από την ΠΑ.ΣΥ.ΔΥ).

Τα εκθέματα έχουν γίνει με μία διαφορετική τεχνική και η έκθεση μπορεί να χαρακτηριστεί μοναδική στο είδος της.

Στην έκθεση θα βρίσκεται και ο πίνακας που κέρδισε το πρώτο παγκόσμιο βραβείο στην Αμερική λαμβάνοντας 684 ψηφους. (http://www.sigmalive.com/lifestyle/culture/237748/kyprios-pire-to-a-vraveio-se-diagonismo-zografikis-stis-hpa)
Επίσης στην έκθεση θα υπάρχουν 3 ζωγραφιές από τον Mohammad ηλικίας 9 χρόνων από την κατεχόμενη Παλαιστίνη όπου είμαι ο ανάδοχος πατέρας του.
“Η τέχνη του δρόμου που κλείστηκε και γέμισε τους άδειους τοίχους.”

Χρίστος Κακουλλή (CRS)
1η θέση σε Παγκόσμιο διαγωνισμό στην Αμερική (2015).
Finalist στον παγκόσμιο διαγωνισμό Stencil Art Prize στην Αυστραλία (2015).
Finalist στον παγκόσμιο διαγωνισμό Stencil Awards Στην Αγγλία (2015).
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 94002929
Email: crsofficialpage@gmail.com

Σχετικά Με Το Συντάκτη

N.

Αφήστε Ένα Σχόλιο

15 − thirteen =

Simple Share Buttons