”Επιχείριση ντροπή” -από τη Μαρία Παρέντη

1

ειδομενη

Ειδομένη 24 του Μάη 2016, σε μια Ελλάδα που έχει ”μείνει Ευρωπη” , πεισματικά κι αμετανόητα. Εδώ που οι ημερομηνίες καταγράφονται για να θυμόμαστε ντροπές.

Χαράματα, όπως και στις 4 Απριλίου, κάθε αναίσχυντη πράξη γίνεται χαράματα. Είναι η ώρα της ημέρας που επέλεγαν οι εκτελεστές..πριν έρθει το φως και φωτίσει την απανθρωπιά.

Πολλά τα συμφέροντα και στην Ειδομένη..συμφέροντα vs ανθρώπινες ζωές, σημειώσατε πάντα 1. 

”Να εξανθρωπιστούν οι πρόσφυγες”, η καραμέλα που ακούς στα μίντια. Άκου ανθρωπάκο, οι πρόσφυγες δε χρειάζοντα εξανθρωπισμό, είναι ήδη άνθρωποι, σε αντίθεση με σένα.

Έστειλες χιλιάδες ένστολους – από αυτούς που θα καταργούσες- τους φόρεσες λες πολιτικά για να μην τρομάξουν τα μωρά.

Έδιωξες μακριά όλους τους αλληλέγγυους, που μήνες τώρα έγιναν οικογένεια με τους πρόσφυγες. Τι έχουν δει τα μάτια των αλληλέγγυων..όλα όσα θες να βάλεις κάτω από το χαλί.
Έδιωξες μακριά και τους δημοσιογράφους, κράτησες μόνο εκείνους που κάνουν σε σένα. Γιατί; Αφού λες πως όλο αυτό γίνεται για καλό, γιατί να μην το δείξουμε στον κόσμο;

Ονόμασες την ”ντροπή” ‘ανθρωπιά” και πορεύεσαι..

του

ματ

τουι

 

*Οι φωτογραφίες είναι από το twitter

 

 

 

Σχετικά Με Το Συντάκτη

Μαρία Παρέντη

Η Μαρία Παρέντη ζει και εργάζεται στην Αθήνα.Σπούδασε Ελληνική Φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών και Νομικά στην Κομοτηνή.Ονειρεύεται έναν κόσμο στον οποίο οι δικηγόροι θα περιττεύουν και θα διδάσκει λογοτεχνία.Προς το παρόν μάχεται για το δίκιο

1 Comment

Αφήστε Ένα Σχόλιο

eighteen − 15 =

Simple Share Buttons