Ακόμα ένας νεκρός στη Μάνδρα

0

21 νεκροί

Τους 21 έφτασαν τα θύματα από τις φονικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική, καθώς τα συνεργεία της πυροσβεστικής εντόπισαν νεκρό ακόμα έναν άνδρα κοντά στο αμαξοστάσιο της Μάνδρας, όπου είχαν βρεθεί τα δύο τελευταία θύματα.

Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί εάν ο άνδρας, που ανασύρθηκε, είναι ένας από τους δύο αγνοούμενους. Πάντως, οι ελπίδες λιγοστεύουν, καθώς έχει περάσει μία εβδομάδα από την καταστροφή.

Την ίδια ώρα η πόλη, που μοιάζει σαν βομβαρδισμένη, πενθεί και θάβει τους νεκρούς της, καθώς από το Σάββατο γίνονται οι κηδείες των θυμάτων. Τα μεγάλα προβλήματα υγείας αρχίζουν τώρα και φαίνονται οι μεγάλες ανάγκες.

Φάρμακα, νερά, τρόφιμα, τυποποιημένα προϊόντα, είδη ένδυσης και υπόδησης μπορούν να στέλνουν όσοι και όσες πολίτες επιθυμούν για τους κατοίκους της Μάνδρας, όπου υπάρχει ανάγκη και για εθελοντές.

Στο μεταξύ χθες η ΓΑΔΑ ανακοίνωσε ότι στις πληγείσες περιοχές διατέθηκαν για μέτρα φύλαξης 249 αστυνομικοί και συνολικά είχαν διατεθεί 1.421 αστυνομικοί με ανάλογο αριθμό μέσων, ενώ είχαν συλληφθεί να κάνουν πλιάτσικο συνολικά 13 άτομα.

Παράλληλα και προκειμένου να βγάλουν οι κάτοικοι της Μάνδρας ταυτότητες, το Γραφείο Ταυτοτήτων του Τμήματος Ασφάλειας Μάνδρας λειτουργούσε με αυξημένο προσωπικό.

efsyn.gr

Σχετικά Με Το Συντάκτη

N.

Αφήστε Ένα Σχόλιο

three × 4 =

Simple Share Buttons