80χρονος έδωσε τη σύνταξή του στους πρόσφυγες – Η ανάρτηση ενός ταξιτζή στο Facebook

0

τα

 
Ο Μανώλης Βιδάλης εργάζεται ως ταξιτζής στην Αθήνα και πριν από λίγες ώρες μοιράστηκε με τους χρήστες του Facebook μια «συγκλονιστική στιγμή» που έζησε στο τιμόνι.
Στην ανάρτησή του ο ταξιτζής αναφέρεται σε έναν 80χρονο τον κυρ. Παναγιώτη που ΄δωσε όλη του τη σύνταξη στους πρόσφυγες.
Συγκεκριμένα η ανάρτηση έγραφε:
«Σήμερα έζησα μια από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές στο επάγγελμα που κάνω !! Πήρα από το κέντρο στην Αθήνα ένα γεράκο κοντά στα 80 απ’ ότι μου είπε . Με το που μπαίνει μέσα μου λέει : » μήπως ξέρετε κύριε , που έχουν πάει τους πρόσφυγες που τους πήραν από την πλατεία Βικτωρίας ;; Βεβαίως του λέω τους έχουν πάει στο Γαλάτσι . Μου λέει , μπορείτε να με πάτε στο Γαλάτσι και μετά να με γυρίσετε εδώ ?? Φύγαμε ….. Φτάνουμε στην είσοδο του κλειστού , μας ρωτάει η αστυνομία τι θέλουμε και τότε ακούω τον γεράκο , που μέχρι εκείνη την ώρα δεν μου έχει πει κουβέντα να λέει , θέλω να δώσω κάτι στους πρόσφυγες . Αφού μας έδειξαν τον υπεύθυνο , (πέσαμε πάνω στην στιγμή του συσσιτίου) , βγαίνει από το ταξί και λέει στον υπεύθυνο , μπορείς να μου φέρεις εδώ , 4 διαφορετικές μανάδες που να έχουν αρκετά παιδιά . Αφού έρχονται κοντά μας 4 γυναίκες , βγάζει και τους δίνει από 100 ευρώ στην κάθε μια . Ξαναμπαίνει στο ταξί και μου λέει πάμε σπίτι μας τώρα. Στην διαδρομή μου εξήγησε οτι οι γονείς του ήταν πρόσφυγες που ήρθαν από την Σμύρνη . Και ότι τους έδωσε ΟΛΗ παρακαλώ την σύνταξη της γυναίκας του(400) . Και ότι τον υπόλοιπο μήνα θα τον πέρναγαν με την δικιά του , η οποία ήταν 600 ευροπουλα . Αφού του είπα ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και ένα μεγάλο σ’ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ , τον χαιρέτησα . Φυσικά και δεν μπορούσα να πληρωθώ γι’ αυτήν την κούρσα !!!! Σ ‘ευχαριστώ γέροντα Κυρ Παναγιώτη , που υπάρχουν και αυτοί οι Έλληνες σαν εσένα !!!!!!!!!!!!!!»

Σχετικά Με Το Συντάκτη

N.

Αφήστε Ένα Σχόλιο

fifteen − three =

Simple Share Buttons