28η Οκτωβρίου στη Μυτιλήνη με νεκρά παιδιά…

1

παιδια

 

Τέσσερις νεκροί, από τους οποίους τρία παιδιά και ένας άνδρας, και άγνωστος αριθμός αγνοουμένων από τις νέες ναυτικές τραγωδίες στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ των νησιών του βόρειου Αιγαίου και της απέναντι τουρκικής ακτής.

Στο πέρασμα από την αρχαία Άσσο στις βόρειες ακτές της Λέσβου ανατράπηκαν δεκάδες βάρκες (οι περισσότερες ανάμεσα σε Συκαμιά και Εφταλού) Απολογισμός ένα νεκρό βρέφος και τραυματισμένα δυο άλλα μικρά παιδιά που νοσηλεύονται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης. Οι πρώτες πληροφορίες μιλάν και για περισσότερους από 10 αγνοούμενους. Στην περιοχή επιχειρούν συνεχώς από το πρωί όλες οι δυνάμεις που διαθέτει στην περιοχή το Λιμενικό Σώμα και η Frontex, ενώ από ξηράς επιχειρούν μέλη μη Κυβερνητικών οργανώσεων και πολλοί εθελοντές.
Στη Σάμο από ναυάγιο στην περιοχή Ποσειδώνιο σήμερα το μεσημέρι, ανασύρθηκαν νεκρά δυο βρέφη και ένας άνδρας.
Από άλλα δυο σημερινά ναυάγια στη Σάμο, και συγκεκριμένα στο Αγαθονήσι και στον Άγιο Κωνσταντίνο αγνοούνται συνολικά έξι άτομα.
Ο συνολικός αριθμός των διασωθέντων σήμερα και μέχρι τις 4 το μεσημέρι στην περιοχή, ξεπερνά τους 400 ανθρώπους.
πηγη: ΑΠΕ-ΜΠΕ
up date : πριν από λίγο το ένα από τα δύο παιδιά που νοσηλεύται στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης έπεσε σε κώμα  και ζωτικά του όργανα έπαψαν να λειτουργούν ….
φωτογραφίες /βίντεο:  Απόστολος Παρασκευόπουλος

 

Σχετικά Με Το Συντάκτη

N.

1 Comment

  1. Pingback: 28η Οκτωβρίου στη Μυτιλήνη με νεκρά παιδιά… | Ώρα Κοινής Ανησυχίας

Αφήστε Ένα Σχόλιο

eleven + nine =

Simple Share Buttons