Τρεις κι ο Τζήμερος

1

evrofans

αραία αραία να φαινόμαστε καμιά σαρανταρέα…

Αυτήν την στιγμή στην πολύπαθη πλατεία Συντάγματος γίνεται συγκέντρωση φιλοευρωπαιστών και λοιπών ευρολιγούρηδων κ βρυξελλοτσολιάδων προκειμένου να ακουστεί η φωνή τους ώστε να παραμείνουμε πάση θυσία στην λατρεμένη μας ευρωζωνούλα.

Ακόμα κ αν χρειαστεί να σφαγιάσουμε τους πρωτότοκους γιους μας ώστε να μην στεναχωρήσουμε τον Νταισεμπλουμ, που λόγω του στρες των τελευταίων ημερών έχει πάθει έλκος δωδεκαδακτυλου και ψυχογενή αλωπεκία.

Απο το μεγάφωνα (γερμανικής προέλευσης εννοείται) δίνονται οι οδηγίες προς το πολυπληθές κοινό να ανοίξουν ώστε να φαίνονται πολλοί.

Ένας θα σταθεί στην Βουκουρεστιου μπροστά από το Παλλας, ένας στην αρχή της Φιλελληνων κ ο τρίτος στην συμβολή της Βασιλισσης Σοφίας με Πανεπιστημίου.

Σχετικά Με Το Συντάκτη

Χάρης Ζάβαλος

Δήμαρχος της καρδιάς σας, Πιονγιάνγκ, Αθηναίων κ Πάσης Ελλαδος, περνάει τον χρόνο του ανάμεσα σε πάρτυ, ψάρεμα, διαλογισμό και κυνοδρομιες. Ζει στο Μονακό κ στον Βοτανικο. Τρολλαρει στα σοβαρα και σοβαρευει στα αστεία, ειναι ακριβός στα πίτουρα και φτηνός στο αλεύρι. Γιατί Ζαβαλος είστε εσείς.

1 Comment

  1. Pingback: Τρεις κι ο Τζήμερος | Ελεύθερη Λαική Αντιστασιακή Συσπείρωση

Αφήστε Ένα Σχόλιο

2 × 5 =

Simple Share Buttons