Το status του Άδωνι Γεωργιάδη για το Πολυτεχνείο – by The One Eyed Bert

0
ad
Κάθε επέτειο του Πολυτεχνείου, μου αρέσει να κλείνομαι στην σπηλιά μου και να βλέπω τα επεισόδια από την πορεία στην Τιβί. Αριστερούς να μουγκρίζουν σε παράθυρα, δεξιούς να γαβγίζουν, μολότοφ και γκλομπιές, ηχητικά ντοκουμέντα και ντοκιμαντέρ από την νύχτα της 17 Νοέμβρη κτλ κτλ κτλ.

Όλα αυτά για ζέσταμα βέβαια, γιατί μετά βάζω την ταινία Ένα τανκς στο κρεβάτι μου με τον Βουτσά. Παραγγέλνω παϊδάκια από πόνυ, κρασί από την Έσγκαροθ και πίνω και κανά φυλλαράκι από το Σάιρ.

Πολυτέλειες θα μου πείτε, αλλά δυο, τρεις φορές το χρόνο το ρίχνω κι εγώ έξω. 25η Μαρτίου με Παπαφλέσσα, 28η Οκτωβρίου με Βόγλη και 15 Αύγουστο με Τσίου. Αυτά περιμένω κάθε χρόνο.

Ωστόσο φέτος η κρίση μού στέρησε αυτήν την απόλαυση λόγω οικονομικών δυσχερειών. Ούτε ρεύμα, ούτε τηλεόραση, ούτε παϊδάκια, ούτε κρασί.

Παρέα λοιπόν με ένα δυο φυλλαράκια αποφάσισα να κατέβω κι εγώ στην πορεία να δω τι παίζει από κοντά και να πνίξω το αίσθημα της μοναξιάς που εισερχόταν στην ψυχή μου καταπατώντας την καγκελόπορτα της καρδιάς μου με το τανκ της συνειδητοποίησης της κατάστασής μου.

Στην πόρτα όμως πέτυχα To Skouliki Tom και την I Willi Am, οι οποίοι ξέροντας τα ζόρια που τραβάω, αλλά και τις επετειακές μου λόξες, είχαν ετοιμάσει μια έκπληξη. Πονυπαϊδάκια, κρασοκαταστάσεις, γκομπλινομεζέδες και μια σακούλα σκηνικό από το Χόμπιτον. Όλα τα είχαν σκεφτεί οι αλλόφρονες… όλα εκτός από ένα. :(

“Με τι θα τα συνοδεύσουμε όλα αυτά;” Είπα προσπαθώντας να κρύψω τα βουρκολυπημένα μου ματάκια. Ενώ η I Willi Am μου σκούπιζε την μυτούλα με το μαντήλι του Τom, ο Τom έβγαλε από την τσάντα του ένα λάπτοπ.

Το άνοιξε και το δωμάτιο φωτίστηκε από το περιεχόμενο του Θησαυρού: Status Άδωνι για Πολυτεχνείο.

Παπαρήγα, Κας, Κανέλλη, Σαμαράς, Δένδιας και guest star, ο Καμμένος σε ρόλο Pussy Destroyer. Aμέσως το ανέβασα στη σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges

Ευχαριστώ Skouliki Tom, Ευχαριστώ I Will i am.

Είστε οι καλύτεροι φίλοι της Μέσης Γης!!!! ΖΑΖ ΑΓΑΜΠΩ!

17 Noe

Σχετικά Με Το Συντάκτη

Τhe Τhree Μooges

Σαν να μην έφταναν στο διαδίκτυο όλης της γης οι κολασμένοι που διατηρούν μπλογκ και γκρινιάζουν επί παντός επιστητού, εμφανιστήκαμε κι εμείς –της Μέσης Γης οι κολασμένοι- για να προσθέσουμε στη ζωή σας και τη μπλογκόσφαιρα ακόμη ένα τέτοιο μπλογκ.

Αφήστε Ένα Σχόλιο

2 × two =

Simple Share Buttons