Το “bullying” στον Ταγματάρχη και το πραγματικό bullying -από τον Χάρη Ζάβαλο

2

tagma

“Λοιπόν όσον αφορά για την θέση που ενδιαφέρεστε, το ωράριο είναι προφανώς 6ημερο, με ευέλικτο 6ωρο (δλδ 8ωρο) κ 7 Κυριακές τον χρόνο οπου για εκείνη την βδομάδα θα παίρνετε μια άλλη μέρα ρεπό (και εννοείται δεν θα πληρώνεστε το +75%).

Η πρόσληψη δεν θα γίνει άμεσα γιατί θα υπάρχει μια δοκιμαστική περίοδος.

Επίσης θα πρέπει να είστε πάντα σε επιφυλακή σε περίπτωση που σας χρειαστούμε να εργαστείτε και επιπλέον άωρες ανάλογα με τον φόρτο εργασίας που θα παρουσιαστεί.

Ο μισθός είναι 360 ευρώ και οι τυχόν υπερωρίες (αν πληρωθούν) θα δοθούν με κουπόνια σούπερ μάρκετ.”

Αυτό είναι μπουλινγκ κ εργασιακή τρομοκρατία για ένα μεροκάματο.
Και όχι οι 10 ερωτήσεις της Κωνσταντοπουλου στον Ταγματάρχη για θέση διευθυντή στην ΕΡΤ.

Τι θέλατε δλδ να πάει ο Λάμπης και να του βγάλουν γλυκό του κουταλιού και παγωμένο νερό, ενώ τον πλακώνουν στα τσιμπούκια;

Σχετικά Με Το Συντάκτη

Χάρης Ζάβαλος

Δήμαρχος της καρδιάς σας, Πιονγιάνγκ, Αθηναίων κ Πάσης Ελλαδος, περνάει τον χρόνο του ανάμεσα σε πάρτυ, ψάρεμα, διαλογισμό και κυνοδρομιες. Ζει στο Μονακό κ στον Βοτανικο. Τρολλαρει στα σοβαρα και σοβαρευει στα αστεία, ειναι ακριβός στα πίτουρα και φτηνός στο αλεύρι. Γιατί Ζαβαλος είστε εσείς.

2 Comments

  1. Ηλιας Γεωργοπουλος on

    Πολυ ομορφη ιστοσελιδα και πολυ ενημερωτικη! εχω και εγω ενα μπλοκ που αφορα τις Ομορφιες της Μεσσηνιας! θα χαρω πολυ να την επισκευτητε και γιατι οχι να σχολιασετε κιολας!!! η σελιδα ειναι : http://www.messinia1234.com

  2. Pingback: Το “bullying” στον Ταγματάρχη και το πραγματικό bullying | Ελεύθερη Λαική Αντιστασιακή Συσπείρωση

Αφήστε Ένα Σχόλιο

five × three =

Simple Share Buttons