Το σκετς υπέρ της Ελλάδας στην κρατική γερμανική τηλεόραση (Video)

1

anstalt

Ένα απίστευτο σκετς, υπέρ της ελληνικής πλευράς παρουσιάστηκε σε εκπομπή της γερμανικής τηλεόρασης και συγκεκριμένα του ZDF.

Τα γερμανικά ΜΜΕ, μας έχουν συνηθίσει σε υποστήριξη της σκληρή πολιτικής της καγκελαρίας, ιδιαίτερα απέναντι στην Ελλάδα. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι γερμανικές εφημερίδες αναφέρονται με απαξιωτικούς όρους στους Έλληνες λόγω του υπέρογκου χρέους της χώρας, αλλά και των αντιδράσεων που υπήρξαν στο παρελθόν για τις προτεινόμενες από τους εταίρους μεταρρυθμίσεις.

Η σατιρική εκπομπή «Die Anstalt» έκανε τη διαφορά και με ένα καταπληκτικό σκετσάκι, αποφάσισε να στηλιτεύσει τόσο την συμπεριφορά των Ευρωπαίων εταίρων απέναντι στην Ελλάδα, όσο και το ζήτημα της στάσης της Γερμανίας για τις πολεμικές αποζημιώσεις και επανορθώσεις και την αποπληρωμή του αναγκαστικού κατοχικού δανείου. Απολαύστε το καταπληκτικό βίντεο.

Σχετικά Με Το Συντάκτη

N.

1 Comment

  1. Den ine iper tis elladas to skets. Den pezi mpala ellada vs germania. Poses fores prepi na grafti gia na to valete sto mialo sas. Akoma ke idioi sintahtes arthron pu parusiazun kimena tus sto nostimon to kanun point out. Polemos gamimenon ideon ke pepithiseon ine.

Αφήστε Ένα Σχόλιο

nine + 17 =

Simple Share Buttons