Σ. Βούλτεψη: Casus belli είναι η Δημοκρατία (video)

1

voultepsi_9_0

Δεν πρόκειται περί δικτατορίας, πρόκειται περί της πραγματικότητας…

Εάν κινδυνεύσει η θέση της χώρας στην ΕΕ, αυτό αποτελεί casus belli, αιτία πολέμου” ξεστόμισε η Κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη,  σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

Πως θα κινδυνεύσει η θέση της χώρας στην ΕΕ; Μα φυσικά, με το να εκφραστεί ο λαός στις κάλπες. Casus belli, αιτία πολέμου για την Κυβέρνηση, επομένως, αποτελούν οι εκλογές και άρα η δημοκρατία.

Στην άθλια παράσταση κινδυνολογίας και τρομοκράτησης του ελληνικού λαού που έδωσε η Σ. Βούλτεψη, υιοθέτησε την άποψη ότι η προκήρυξη εκλογών θα οδηγήσει στο πιστωτικό γεγονός της χρεοκοπίας.

Δηλαδή, τι θα γίνει, δικτατορία;” η ερώτηση του δημοσιογράφου.

Mε την κυβερνητική εκπρόσωπο, εκτός τόπου και χρόνου, να απαντά ότι ”δεν πρόκειται περί δικτατορίας, πρόκειται περί της πραγματικότητας

Είπαμε να κινδυνολογήσουμε αλλά όχι κι έτσι” η ανταπάντηση του έτερου δημοσιογράφου…

Σχετικά Με Το Συντάκτη

N.

1 Comment

  1. maria tsara on

    Ρε τι λέει η σκυλοπουτανοπνήχτρα και ζεί ακόμα;;;; Ότι αν δεν τους βγάζουμε κυβέρνηση για τα επόμενα 1500 χρόνια, επειδή έτσι κι αλλιώς ζόμπια είναι, θα γίνει πόλεμος;;;; Θα γίνει πόλεμος επειδή θέλουμε να τους ξεφορτωθούμε;;;; Και φυσικά δεν μιλάμε για δικτατορία που μπορεί να έρθει αλλά για πραγματικότητα αφού το πολίτευμα έχει καταλλυθεί προ πολλού και έχουμε δικτατορία έτσι κι αλλιώς. Και οι σιχαμένοι μιλάν για κινδυνολογία και λοιπές εξ απαλών ονύχων πίπες. Αχ χρυσό μου, μα γιατί κινδυνολογείς; Θα σε μαλώσω και δεν κάνει, τελείωσες και κοτζάμ Σιβιτανίδειο, απαπαπα κορίτσι πράγμα, τέτοιες κουβέντες σου μαθαίναν καλέ εκεί στα SS???!!! Ρε τι καλά είχα ησυχάσει που έφυγα και δεν ήθελα να ξέρω τίποτα, σας καθιστώ απολύτως υπεύθυνους που με αποπλανήσατε με την ακεραιότητά σας, και κυρίως τον Παναγιώτη Χατζηστεφάνου και τη συγκλονιστική του προσωπικότητα, που μπορεί να πάθω διακοπή εγκεφαλικής λειτουργίας. Εαν αυτό συμβεί να δώσετε κάτι στρέμματα ελιές που έχω στη Σκατοχώρα στη Βούλτεψη να βγάζει το λάδι της χρονιάς για να ξαλαφρώνει το τσούξιμο από τις αιμορροείδες που έχει στο μυαλό!!!

Αφήστε Ένα Σχόλιο

four × three =

Simple Share Buttons