Σαμαράς: Κήρυγμα ξενοφοβίας και ρατσισμού από τον πρωθυπουργό της χώρας

6

samaras xenophobia

Εκτροχιασμένος από την λογική και την ανθρωπιά…

Άλλη μία μαύρη σελίδα ξενοφοβίας και ρατσισμού γράφτηκε σήμερα από τον Αντώνη Σαμαρά. Χωρίς περαιτέρω σχόλια δείτε και διαβάστε τις δηλώσεις του.

Σήμερα στο Παρίσι είχαμε μακελειό από βομβιστική επίθεση με τουλάχιστον 12 νεκρούς. Κι εδώ κάποιοι προκαλούν. Προσκαλούν να πω καλύτερα. Προσκαλούν κι άλλους λαθρομετανάστες και μοιράζουν από τώρα ιθαγένειες….το τι θα σήμαινε να ανοίξουν και πάλι τα σύνορα και να δίνεται μαζική ιθαγένεια σε λαθρομετανάστες δεν το είδε, και δεν θα το δει πρώτα ο Θεός.”

Σχετικά Με Το Συντάκτη

N.

6 Comments

  • Βρε καγκουρόβλαχε, ηλίθιε ευκαιριακέ χαζοτσολιά ούγκανε, αυτοί που δολοφόνησαν τους ανθρώπους στο παρίσι ήταν Γάλλοι, δεύτερης και τρίτης γενιάς μουσουλμάνοι. Η ελληνική αντιστοιχία λοιπόν, ηλίθιε, είναι να δημιουργήσουν κάποιο τρομοκρατικό εκδικητικό αντιανθρωπιστικό χτύπημα Αλβανοί δεύτερης γενιάς, στους οποίους ΕΣΥ, ηλίθιε, επέτρεψες ως τέως υπουργός εξωτερικών να μπουν μαζικά στην ελλάδα γιατί σε πίεζαν οι εργολάβοι για φτηνά εργατικά χέρια. Το να εξηγήσουμε τώρα για τις διαφορές ελλάδας και γαλλίας στο ζήτημα των φονταμελιστών, ή για τις τεράστιες κοινωνικοπολιτικές διαφορές μεταξύ των καταπιεσμένων 6.000.000 μεταναστών της γαλλίας και των 500.000 ήδη ενσωματωμένων σε όλα τα κοινωνικά επίπεδα της ελλάδας, είναι προφανώς σχετικά ανωτάτου επιπέδου, δυσκολάκι για σένα. Πόσο μάλλον να αναπτύξουμε κάποια συζήτηση περί νεώτερης ιστορικής σημασιολογίας και κατά πόσο είναι εκτεθειμένη η γαλλία ή η ελλάδα σε πολεμικά εγκλήματα ή σε αποικιοκρατικές τακτικές. Για αυτό, ηλίθιε, πήγαινε να ψοφήσεις κάπου ήσυχα και μόνος σου γιατί αν δεν το κάνεις σε βλέπω (και εσένα) σύντομα σε κανα ποτάμι ανάσκελα και παγωμένο.

 1. «από βομβιστική επίθεση»..

  τι πανηλίθιος ρε φίλε, ΠΩΣ ΣΚΑΤΑ είναι αυτός πρωθυπουργός (σε οποιαδήποτε χώρα) εδώ και 3 χρόνια;

 2. ΟΥΣΤ on

  Αισθάνομαι Αντωνης, οτι θα πάρεις πούλο όπως λεν και στο κατσικοχωρι σου…

 3. Οφηλία on

  Θεωρώ ότι δεν είναι και τόσο ανίδεος όσο πιστεύετε. Έχουν προμελετήσει καλά τι θα πουν, ποιες ΛΕΞΕΙΣ θα χρησιμοποιήσουν για να ηχήσουν στα αυτιά αυτών που θέλουν να τους ψηφίσουν. Γνωρίζουν πολύ καλά ποιες ψήφους μπορούν να πάρουν και ποιες όχι. Ο SomeAreAss έχει από πίσω του ένα πλήθος – μαζί με άλλους – επικοινωνιολόγων, γλωσσολόγων και ψυχολόγων που γνωρίζουν ακριβώς το ποίημα που ηδονίζεται να ακούει ο πατριώτης-χριστιανοφασίστας έλλην ψηφοφόρος. Ξέρει να τους διεκδικεί και να τους βυθίζει ακόμα πιο βαθιά στο βούρκο της ημιμάθειας. Το παιχνίδι του παίζεται εξαιρετικά μεθοδευμένα.. αλλά έως πότε;!

Αφήστε Ένα Σχόλιο

11 + fourteen =

Simple Share Buttons