Παρέμβαση Σόιμπλε: Όχι στην αύξηση του κατώτατου μισθού στην Ελλάδα

4

σοιμπλε

O Βόλφγκανγκ Σόιμπλε με χθεσινή παρέμβασή του αύξησε την πίεση προς την ελληνική κυβέρνηση.

Αυτή τη φορά, εξέφρασε την διαφωνία του σχετικά με την εξαγγελία της κυβέρνησης περί αύξησης του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ.

Εκτός από ωμή παρέμβαση στο εσωτερικό νομοθετικό έργο μιας κυρίαρχης χώρας, η στάση Σόιμπλε κρύβει και άγνοια όσον αφορά το δημοσιονομικό αποτέλεσμα μιας τέτοιας κίνησης. Η αύξηση του κατώτατου μισθού όχι μόνο δεν προβλέπεται να μειώσει τα έσοδα του κράτους και τις θέσεις εργασίας, αντιθέτως εκτιμάται πως θα συντελέσει θετικά τόσο στην ενίσχυση των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων όσο και στην δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Δείτε εδώ την παρέμβαση Σόιμπλε:

 

 

Σχετικά Με Το Συντάκτη

N.

4 Comments

  1. Μαυροματίδης Ηλίας on

    Ο τύπος είναι μεγαλύτερος απατεώνας από τους παλιούς τους δικούς μας. Τι σχέση έχει ο μισθός του ιδιωτικού τομέα με τα ευρωπαικά κοινοβούλια? Από πότε τις ιδιωτικές επιχειρήσεις τις χρηματοδοτούν ευρωπαικά κοινοβούλια. Οι απόψεις του είναι για σουρωμένους γερμανούς

  2. Pingback: Παρέμβαση Σόιμπλε: Όχι στην αύξηση του κατώτατου μισθού στην Ελλάδα ΒΙΝΤΕΟ | Koutsompolis.gr

  3. Αντζουλάτος Γιώργος on

    Κουμάντο στη χώρα σου απατεώνα! θα έρθει και η σειρά σου για τη φυλακή για όλα όσα έχει κάνει το σάπιο “κραταιό” κράτος σου! Π α π ά ρ α!!!!

  4. Σαλαμάγκας Βασίλης on

    Κ Σοιμπλε ειστε μιά αντιουμανιστική εγκληματική καρικατούρα πού ποιά οι εκβιασμοί σας μπορούν νά εχουν απηχιση μονον στους μή σκεπτομένους .Οι σύγχρονες κοινωνίες πλέον ξεπέρασαν τόυς εκφοβισμούς καί τούς εγκληματικούς εκβιασμούς σας. Τό αυριο θά ερθει χωρις εσας

Αφήστε Ένα Σχόλιο

three + nine =

Simple Share Buttons